Σαν να μην έχει τέλος η κατηφόρα του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου – Νέα επιστολή διαμαρτυρίας

Σαν να μην έχει τέλος η κατηφόρα του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου – Νέα επιστολή διαμαρτυρίας

Σε μια σειρά δυσάρεστων αλλά κυρίως επιζήμιων για τους πολίτες καταστάσεις συνεχίζει να αναλώνεται το τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου.
Συνεχίζουν να μην μπορούν να βρουν κοινό γνώμονα δράσης τα μέλη και η κατηφόρα που έχουν κυλήσει δείχνει να μην έχει τέλος.
Μετά το τελευταίο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 31.5.2021, κάτω απο ανεπίτρεπτες συνθήκες καθώς μονοπώλησαν για μια ακόμη φορά τα παράπονα των συμβούλων απέναντι στον τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου όπως τον καθορίζει η πρόεδρος ακούστηκαν απειλές περι μηνύσεων απο την πρόεδρο προς τους τοπικούς συμβούλους και ένας διάλογος στο τέλος μεταξύ της προέδρου και της γραμματέως που οδήγησε άμεσα την διοίκηση στο κατεβάσει την συνεδρίαση απο το κανάλι του δήμου στο youtube, δείτε σχετικά εδώ.

Σήμερα με νέα επιστολή διαμαρτυρίας 8 μέλη του τοπικού συμβουλίου εκφράζουν τα παρακάτω:

Ή πλειοψηφία του τοπικού συμβουλίου καταδικάζουμε απόλυτα την τρομοκρατία που ασκείται από την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου με απειλές μηνύσεων και εξώδικα καθώς και ανακρίβειες οτι ασκείται builing απο πλευρά μας επειδή δεν δεχόμαστε την άναρχη συμπεριφορά της. Η προσπάθεια με τεχνάσματα λύπης να προκαλέσει το κοινό αίσθημα καλύπτοντας την ανικανότητας της να διοικήσει και να προσφέρει στην κοινότητα μας δεν συγκινεί κανέναν πια.
Επίσης καταδικάζουμε τα όσα ακούστηκαν στο τέλος της τελευταίας συνεδρίασης δια στόματος προέδρου του τοπικού και γραμματέα του δήμου περί προμελετημένης αποχώρησης μας και υπαινιγμούς ως προς το πρόσωπό της συμβούλου κυρίας Τοψή για υποκίνηση μας. Είναι ιδιαιτερα προσβλητικό να χαρακτηρίζει “μαριονετες” σοβαρότατους ανθρώπους επαγγελματικά καταξιωμένους ο καθένας στο τομέα του.
Τέλος δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην διάκριση που έγινε εις βάρος του τοπικού συμβούλου κυρίου Βαρβέρη όταν σε ανάλογη περίπτωση το θέμα είχε διαφορετικής μεταχείρισης πράγμα το οποίο προσέβαλε και διέσυρε τον ίδιο και την υπόληψη του.Κάτι τέτοιο δεν συνέβει στην προκειμένη περίπτωση όπου το θέμα καλύφθηκε από τον αντιδήμαρχο ψηφιακής πολιτικής Νικόλας Σαραμούρτσης .Γι’ αυτό το λόγο ζητούμε την επαναφορά του βίντεο ατόφιο όπως επιβάλουν τα νόμιμα και την δημόσια συγνώμη από την πλευρά των εμπλεκομένων.
Τα μέλη του Τοπικου Συμβούλιου
Απόστολος Βαρβέρης
Χάρης Χαραβόπουλος
Τοψή Μαρία
Ελένη Δημητριάδου
Ευτυχία Παλτατζίδου
Ευγενία Τσακίρη
Αντώνης Ματσουκατίδης
Μάξιμος Αλευράς
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.