Πρόσκληση ιδιοκτητών των ακινήτων που βρίσκονται εντός της επέκτασης του Ωραιοκάστρου απηύθυνε ο δήμος

βιλαΜε ανακοίνωση του ο δήμος καλεί τους ιδιοκτήτες να προσέλθουν με τους φακέλους τους και τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να ενημερωθούν για την μελέτη της επέκτασης. Αναλυτικά: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Έχοντας υπόψη:
Την υπό εκπόνηση Πολεοδομική Μελέτη Επέκτασης περιοχών Ωραιοκάστρου, όπως εμφανίζονται στο Διάγραμμα Π.1.11 του εγκεκριμένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Ωραιοκάστρου.
Τις παραγράφους 5 και 6 του άρθρου 12 του Ν.1337/83 για επέκταση των Πολεοδομικών σχεδίων κ.λπ.
Την αριθμ.93027/7188/94(ΦΕΚ 877Β΄/25-11-1994) απόφαση Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. για το χρόνο και τρόπο δημοσιότητας της πρόσκλησης για υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας κ.λπ.
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
Τους φερόμενους ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται στις ανωτέρω περιοχές να προσέλθουν στο κτίριο της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών Ωραιοκάστρου, στο ισόγειο του κτιρίου «Ιωάννης Καποδίστριας», εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών, αρχομένης από τις 04/11/2013, προκειμένου να λάβουν γνώση των στοιχείων του Β1΄ Σταδίου του Πολεοδομικού Σκέλους της μελέτης των περιοχών επέκτασης του σχεδίου πόλης Ωραιοκάστρου και να υποβάλουν τυχόν ενστάσεις.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.