Σε γήπεδο ποδοσφαίρου θα μετατραπεί η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

Σε γήπεδο ποδοσφαίρου για νεαρά κορίτσια από τοπικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες και σχολεία θα «μεταμορφωθεί» την Παρασκευή, 13 Απριλίου, η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια δράση που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου, με στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος. Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη, το διάστημα από 11 έως 14 Απριλίου, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Δείτε το πρόγραμμα:

1. Διεξαγωγή αγώνων ομάδων στελεχωμένων από επιλεγμένα κορίτσια κάτω των 15 ετών από όλη την επικράτεια στο γήπεδο της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα (αγώνες 12 και 14 Απριλίου, ώρες 10:00 και 12:00).
2. Σεμινάρια αθλητικής και κοινωνικής θεματολογίας προς τις ταλαντούχες παίκτριες.
3. Ανοικτές δράσεις -αποκλειστικά για γυναίκες- στην Πλατεία Αριστοτέλους το πρωί της 13ης Απριλίου όπου οι συμμετέχουσες θα πάρουν μέρος σε διασκεδαστικά ψυχοκινητικά παιχνίδια, θα παίξουν ελεύθερο ποδόσφαιρο και θα χορέψουν στους ρυθμούς της zumba.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.