Σκηνοθετημένη ληστεία στην Κατερίνη με λεία 23.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε «σκηνοθετημένη» ληστεία που είχε καταγγελθεί ότι δήθεν έγινε τον προηγούμενο μήνα στην Πιερία

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας γυναίκας και ενός άνδρα συνεργού της

 

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας τη στιγμή που μετέφερε χρήματα της εταιρείας στην οποία εργαζόταν

 

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ψευδής καταγγελία για ληστεία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας εργαζόμενης σε εταιρεία στην Πιερία.

 

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της ημεδαπής γυναίκας και ενός ημεδαπού άνδρα συνεργού της.

 

Ειδικότερα, η προαναφερόμενη γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της 28ης Αυγούστου 2021, τη στιγμή που μετέφερε με το όχημά της χρήματα της εταιρείας στην οποία εργαζόταν, την προσέγγισαν 2 άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα φορώντας κράνη, την ακινητοποίησαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 23.300 ευρώ και τα κλειδιά του οχήματός της.

 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι η ληστεία είχε σχεδιαστεί με σκοπό την αφαίρεση των χρημάτων από την ίδια και τον άνδρα συνεργό της, στον οποίο είχε παραδώσει τα χρήματα και τα κλειδιά του οχήματος, προκειμένου να τα αποκρύψει.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους σε περιοχή της Πιερίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 15.900 ευρώ

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.