Στην Χαλκηδόνα συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Στην Χαλκηδόνα συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Οι στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που μετέφερε παράνομα εννέα (9) αλλοδαπούς με αυτοκίνητο.

Πρόκειται για 25χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών και εγκληματική ομάδα, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (01-02-2021) στην περιοχή της Χαλκηδόνας, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε./Δέλτα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς, εντόπισαν στο εσωτερικό του, εννέα (9) αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.