Στο πλευρό των πολιτιστικών συλλόγων η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλευρό των πολιτιστικών συλλόγων
η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου

Μια πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Ωραιοκάστρου είχε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αταμιάν ενημέρωσε τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων για τις προθέσεις της νέας δημοτικής αρχής τονίζοντας ότι η διοίκηση του δήμου και η αρμόδια αντιδημαρχία έχοντας ως προτεραιότητα την ανάπτυξη του πολιτισμού στο δήμο μας, θα σταθούν στο πλευρό όλων των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.
Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν είναι η παρουσίαση από πλευράς πολιτιστικών συλλόγων του ετήσιου προγράμματος των εκδηλώσεων τους (το οποίο ζητήθηκε έως το τέλος Νοεμβρίου), η διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε κάθε δημοτικό και τοπικό διαμέρισμα, η στήριξη του δήμου στις εκδηλώσεις όλων των συλλόγων, η αποκέντρωση πολιτιστικών δράσεων καθώς επίσης και οι προτάσεις των σταθερών ετήσιων εκδηλώσεων τους για την καλύτερη οργάνωση.
Αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα είναι ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου θα είναι αρωγός στις δράσεις όλων των πολιτιστικών συλλόγων.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.