Στο στόχαστρο και άλλο σχολείο στο Ωραιόκαστρο

Σταματημό φαίνεται να μην εχει η αντίδραση κάποιον με τον πιο απαράδεκτο τροπο,βανδαλίζοντας τους τοίχους των δημοτικών σχολείων Ωραιοκάστρου με μηνύματα που αφήνουν έκπληκτα και γεμάτα απόρροια τα παιδικά ματάκια.
Ο λόγος αυτή τη φορά για το 4ο δημοτικό Ωραιοκάστρου,ενα σχολείο που δεν έχει πάρει καμια απόφαση και καμία τοποθέτηση για το θέμα “σχολείο-πρόσφυγες”.
Οι γονείς νιώθουν εντελώς απροστάτευτοι γεμάτοι αγανάκτηση και για την έκταση του θέματος και για τους χαρακτηρισμούς που τους προσάπτουν μερικοί μα πάνω απο ολα για το τι απαντήσεις πρέπει να δώσουν στα παιδιά τους στις απλές ερωτήσεις “γιατι έγινε άσχημο το σχολείο μου;” “γιατι μας λένε έτσι;” “τι σημαίνει φασίστας;” και πολλά ακόμη ερωτήματα.
Μια μητέρα μας εκμυστηρεύτηκε την άποψη της 11χρονης κόρη της,η οποια άποψη ηχεί κωμικοτραγικά “μαμά,να δεις που αυτός που τα γράφει αυτά είναι κάποιος που τον λένε Αντώνη ή Αχιλλέα και είναι θυμωμένος με την κοπέλα του”
image
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.