Συνελήφθη για δεύτερη φορά ο δολοφόνος του νεωκόρου από το Ωραιόκαστρο

Συνελήφθη για δεύτερη φορά ο δολοφόνος του νεωκόρου από το Ωραιόκαστρο

Ο δράστης είχε σκοτώσει μαζί με ένα ακόμα άτομο τον 66χρονο νεωκόρο κατά τη διάρκεια ληστείας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο, δείτε αναλυτικά εδώ 

Χρειάστηκε να περάσουν τρία ολόκληρα χρόνια εώς ότου εντοπιστεί και οδηγηθεί στη φυλακή όπου και θα εκτίσει την ποινή των ισοβίων ο Βούλγαρος δράστης της δολοφονίας του 66χρονου νεωκόρου στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης το 2011.

Ο κακοποιός είχε λάβει άδεια από τις φυλακές της Κέρκυρας το Δεκέμβριο του 2018 από όπου κρατείτο από το Σεπτέμβριο του 2013 αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Εντοπίστηκε στη Δάφνη το πρωί της 5ης Μαΐου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Συντάγματος.

Ο κακοποιός εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης και ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για την ανθρωποκτονία του νεωκόρου από πρόθεση κατά συναυτουργία παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία και διακεκριμένες κλοπές απο κοινού.

Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

Ο δράστης είχε σκοτώσει μαζί με ένα ακόμα άτομο τον άτυχο 66χρονο νεωκόρο κατά τη διάρκεια ληστείας στον Ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο. 

police-voice.com

Ισόβια για τον φόνο του νεωκόρου στον Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.