Συνελήφθη 41χρονος με ένταλμα για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών 41χρονος με ένταλμα σύλληψης για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών
Μετέφερε 6 αλλοδαπούς που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα με όχημα που εγκατέλειψε αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη χθες (23-11-2017) στις Σέρρες, ύστερα από συντονισμένες έρευνες, ένας 41χρονος υπήκοος Αρμενίας, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.
Ειδικότερα, την 20-11-2017 το πρωί σε περιοχή των Σερρών, εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.
Όπως διαπιστώθηκε, εντός του αυτοκινήτου μετέφερε 6 υπηκόους Πακιστάν, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα την 18-11-2017 μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου και παρελήφθησαν από τον 41χρονο, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.
Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 41χρονου, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών και παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Σερρών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και απείθεια.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.