Τέλος η “Αλκυονίδα” Αποχώρησε ο δήμαρχος Δέλτα με την στήριξη του δημοτικού συμβουλίου και της φιλοζωικής

Mοναχικό δρόμο ακολουθεί ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης σε σχέση με την “Αλκυονίδα” Υποστηρικτές τα μέλη της φιλοζωικής και όλο το δημοτικό συμβούλιο

Στην έναρξη του δημοτικού συμβουλίου η πρόεδρος διάβασε στο σώμα την παραίτηση της κ.Ελένης Μπαλογιάννη,η οποία αποχώρησε απο το δημοτικό συμβούλιο πριν μπουν στα θέμα ημερησίας διάταξης .

Η παραίτηση της ήταν βασισμένη στο καλό μέλλον της “Αλκυονίδας”, όπως η ίδια δήλωσε.

Έπειτα ακολούθησε η τοποθέτηση του δημάρχου ο οποίος  αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε σύμπραξη με τους υπόλοιπους δύο, ο δήμος Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου,κύριος λόγος η αναξιοπιστία.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι υπάρχει ήδη σύμβαση με ιδιωτικό κτηνιατρείο και περισυλλογέα που παρέχει καταφύγιο. Στόχος του είναι  να γίνει και δημοτικό κτηνιατρείο στην περιοχή.
Ο δήμαρχος  κατηγόρησε την κυρία Μπαλογιάννη για ανικανότητα και ανεπάρκεια καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει  πράξει ότι όφειλε, ενώ το πρόγραμμα λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2020

Ακολούθησε συζήτηση με τους δημοτικούς συμβούλους και όλοι κατέληξαν ότι είναι σύμφωνοι με την απόφαση του δημάρχου. Σύμφωνη ήταν και η φιλοζωική της περιοχής και δήλωσε οτι η θα είναι δίπλα του για να υλοποιηθεί το έργο του.

Η φιλοζωική του δήμου Δέλτα συμπλήρωσε ότι ένας ακόμη λόγος που δεν επιθυμούν την συνεργασία με τον δήμο Ωραιοκάστρου και τον δήμο Χαλκηδόνας είναι ότι και οι αυτοί δήμοι  και κυρίως ο δήμος Ωραιοκάστρου είναι απαράδεκτοι, αδιάφοροι απέναντι στην αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων.

Ακολουθεί αναλυτικά η παραίτηση της κ.Μπαλογιάννη και η τοποθέτηση του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη

Σήμερα θα καθοριστεί το μέλλον των αδέσποτων για Ωραιόκαστρο,Δέλτα,Χαλκηδόνα – Η απόφαση για την “Αλκυονίδα”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.