Τα sequels των Pacific Rim και Godzilla απέκτησαν καινούργιους τίτλους

[ad_1]

Πρόκειται για την συνέχεια δύο πολύ σημαντικών ταινιών για την Legendary Pictures που συζητήθηκαν όσο λίγες από τους fans και του sci-fi και του κλασικού monster universe. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως οι τίτλοι Pacific Rim: Maelstrom και Godzilla 2 ήταν εκείνοι που έπαιζαν ως οι πιο πιθανοί για να παραμείνουν μέχρι τέλους (εντάξει, το Godzilla αποκλείεται να έμενε με ένα “2” στον τίτλο και λογικά όλο και κάποια φράση θα συμπλήρωνε), ωστόσο το στούντιο αποκάλυψε σήμερα πως και τα δύο φιλμ απέκτησαν ολοκαίνουργιους. Βλέπε Pacific Rim: Uprising και Godzilla: King of the Monsters.

screen-shot-2016-12-15-at-4-27-38-pm-copy

Η παραγωγή του Pacific Rim έχει ξεκινήσει με τον Steven S. DeKnight να σκηνοθετεί και τον John Boyega να πρωταγωνιστεί, ενώ το δεύτερο μέρος του Godzilla βρίσκεται στην pre-production φάση με τον σκηνοθέτη του Krampus, Michael Dougherty να έχει αναλάβει να καθοδηγήσει το project. Πολλοί υποστηρίζουν πως το “King of the Monsters” δεν ήταν τυχαία επιλογή γιατί θέλει να θυμίζει και λίγο King Kong, αφού όπως είναι ήδη γνωστό το 2020 θα καταφθάσει η πολυαναμενόμενη κόντρα τους στο Godzilla vs. Kong φιλμ.
To Pacific Rim: Uprising αναμένεται στις αίθουσες στις 23 Φεβρουαρίου 2018, ενώ το Godzilla: King of the Monsters στις 22 Μαρτίου του 2019.

The post Τα sequels των Pacific Rim και Godzilla απέκτησαν καινούργιους τίτλους appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.