Χαρδαλιάς: Όσα κομμωτήρια ανοίξουν θα παρανομήσουν – Σε ειδικό καθεστώς η Θεσσαλονίκη

Χαρδαλιάς: Όσα κομμωτήρια ανοίξουν θα παρανομήσουν – Σε ειδικό καθεστώς η Θεσσαλονίκη

Τεράστιο συνεχιζόμενο αλαλούμ στο θέμα των κομμωτηρίων σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες. Την ώρα που από το υπουργείο Ανάπτυξης έδιναν διαβεβαιώσεις στους εκπροσώπους των κομμωτών ότι θα ανοίξουν το Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορούν να το κάνουν.

Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των κομμωτηρίων στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας πριν από λίγο στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε ειδικό καθεστώς. Η ΚΥΑ αναφέρει ακριβώς τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ. Όσα κομμωτήρια θα ανοίξουν θα παρανομήσουν», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Βρισκόμαστε σε επιδημιολογικό συναγερμό», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.
«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον κλάδο, όμως υπάρχουν περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη, οι  Σέρρες, τα Γιάννενα και η Καστοριά στις οποίες δεν πρέπει να δημιουργήσουμε εστίες υπερμετάδοσης. Τις επόμενες τρεις μέρες θέλουμε να έχουμε σταθεροποίηση των κρουσμάτων».

Η διευκρίνιση έρχεται μετά τις δηλώσεις στο ΡΘ, του προέδρου του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Θεσσαλονίκης, Παύλου Κολοβού, ότι τα κουρεία και τα κομμωτήρια θα είναι ανοιχτά, το Σαββατοκύριακο.

Σημειώνεται πως στις σημερινές ανακοινώσεις για το δεύτερο γενικό lockdown σε όλη τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι «τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής θα παραμείνουν ανοιχτά εκτάκτως αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο θα πρέπει να τηρούν συγκεκριμένα μέτρα προστασίας».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.