Ωραιόκαστρο: Απαλλαγή δημοτικών τελών ζητάει ο ΕΣ.Ω. απο τον δήμαρχο

Ωραιόκαστρο: Απαλλαγή δημοτικών τελών ζητάει ο ΕΣ.Ω. απο τον δήμαρχο

Την αμέριστη, έμπρακτη και άμεση στήριξη ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου από τη δημοτική αρχή  Ωραιοκάστρου.
Ο Ε.Σ.Ω.  στην προσπάθειά του να στηρίξει τα μέλη του  με επιστολή προς το Δήμαρχο ζητάει την απαλλαγή των δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις για τουλάχιστον 6 μήνες.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Ε.Σ.Ω. :

Προς:
Δήμαρχο Ωραιοκάστρου
κ Παντελεήμων Τσακίρη

Κοινοποίηση:
Αντιδήμαρχο Οικονομικών
κ. Καρασαββίδη Δημήτριο

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
κα Δρόσου Ευαγγελία

Προς όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων

Θέμα: Απαλλαγή Δημοτικών Τελών για τις επιχειρήσεις

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Η πανδημία του covid-19 δυστυχώς συνεχίζει να πλήττει βαθύτατα τις επιχειρήσεις και να δοκιμάζει την αντοχή των επιχειρηματιών. Έπειτα και του δεύτερου lockdown που βιώνουμε από τις 3/11/2020, με την αναστολή λειτουργίας και του λιανεμπορίου, οι επιχειρηματίες είναι πλέον σε πολύ δυσμενή κατάσταση. Με τις πληγές ανοιχτές ακόμη από το πρώτο lockdown με αρκετές επιχειρήσεις να έχουν βάλει οριστικό λουκέτο, έχουν χαθεί πολλές θέσεις εργασίας και αυτός ο κίνδυνος είναι προ των πυλών να συνεχιστεί με αυξητικούς ρυθμούς.

Είναι χρέος κάθε Αρχής να συμβάλλει στην διάσωση και την άμεση στήριξη των επιχειρηματιών, στις τόσο πρωτοφανείς καταστάσεις που ζούμε λόγω της πανδημίας του covid-19, ώστε να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε και να βγούμε όρθιοι από αυτή την κρίση. Με τα υποτιθέμενα μέτρα ενίσχυσης των επιχειρήσεων και εργαζομένων από την Κυβέρνηση οι επιχειρήσεις που θα κλείσουν δυστυχώς θα είναι πάρα πολλές.

Για αυτούς τους σοβαρούς λόγους ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου καλεί άμεσα τη δημοτική αρχή να αποφασίσει ομόφωνα την απαλλαγή των δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις του δήμου για τουλάχιστον τους επόμενους έξι μήνες. Ο Ε.Σ.Ω. και οι επιχειρήσεις του Ωραιοκάστρου ήταν είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.

Αναμένουμε άμεσα την απάντησή σας και ευελπιστούμε προς την στήριξή σας.

 

Με εκτίμηση
ο πρόεδρος                                η γενική γραμματέας
Ιακωβίδης Βασίλης                     Λαζαρίδου Βιολέτα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.