Χρ.Γιαννούλης: Να κηρυχθούν χωρίς εξαιρέσεις αναδασωτέες όλες οι καμένες εκτάσεις

Χρ.Γιαννούλης: Να κηρυχθούν χωρίς εξαιρέσεις αναδασωτέες όλες οι καμένες εκτάσεις

«Αυτές τις ώρες πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτούς που επιχειρούν σε όλα τα πύρινα μέτωπα για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, το περιβάλλον.Θα πρέπει να υπάρξει δέσμευση και μάλιστα άμεσα, όλες οι καμένες εκτάσεις να κηρυχθούν αναδασωτέες». Αυτό τόνισε στην Εγνατία TV, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χρήστος Γιαννούλης.

«Θα πρέπει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας του Σειχ Σου γιατί η αδράνεια δύο ετών έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Οι ημιτελείς και χωρίς σχέδιο κινήσεις της διοίκησης του ΟΑΣΘ μόνο αρνητικά αποτελέσματα παράγουν.

Τώρα συνθήκες καύσωνα φαίνεται τι σημαίνει να έχεις λεωφορεία χωρίς κλιματισμό, φαίνεται τι είναι τα «σαπακια» της Λειψίας, φαίνεται πόσο λάθος ήταν η επιλογή της κυβέρνησης να μηνπροχωρήσει το φθινόπωρο του 2019 σεεπαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την προμήθεια εκατοντάδων σύγχρονης τεχνολογίας αστικών λεωφορείων.

Ο ανεκδιήγητος Πρόεδρος του ΟΑΣΘ με τις ενέργειες προσπαθεί να διαμορφώσει το περιβάλλον για την ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ.

Τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης,με επιλογή της κυβέρνησης, γίνονται εργαλείο εξυπηρέτησης των λίγων. Ταξικά και μεροληπτικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρώτα εξαπάτησε τους πολίτες και τώρα τους τιμωρεί».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.