Τα 3 ζώδια που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και επηρεάζουν άσχημα τους γύρω τους

Τα 3 ζώδια που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και επηρεάζουν άσχημα τους γύρω τους

Τα 3 ζώδια που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και επηρεάζουν άσχημα τους γύρω τους
Όταν τα τρία αυτά ζώδια βρίσκονται στον ίδιο χώρο με σένα, είναι πολύ πιθανό να νιώθεις περίεργα και να σκέφτεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Ίσως να έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει μια αρνητική ενέργεια στον χώρο που σε «ρίχνει» και σε επηρεάζει τόσο άσχημα που δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Ακόμα και αν εσύ ήσουν… υπερδραστήριος/α πιο πριν, ξαφνικά να μην μπορείς να κουνηθείς από την ατονία.

Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι δε σημαίνει ότι είναι κακά και δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση ότι κάνουν κάτι εσκεμμένα για να σε βλάψουν. Όλο αυτό συμβαίνει εντελώς ασυναίσθητα και μπορεί να μην καταλαβαίνουν καν την αρνητική επίδραση που έχουν στους γύρω τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για την Παρθένο όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην ασταμάτητη γκρίνια της. Το ζώδιο αυτό παραπονιέται για όλα χωρίς λόγο. Είναι υπερβολικό στις αντιδράσεις του και πολλές φορές μίζερο. Επικρίνει τους πάντες και τα πάντα και αυτή η συμπεριφορά το μόνο που κάνει είναι να φέρνει τους άλλους σε δύσκολη θέση, να χαλιούνται και να εκνευρίζονται. Με το να συμπεριφέρεται έτσι η Παρθένος σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν βρεθεί, εκπέμπει τόση αρνητική ενέργεια που σε ορισμένους είναι δυσβάσταχτη και μη αποδεκτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί δεν σταματούν να ελέγχουν τον κόσμο γύρω τους. Και επειδή οι αισθήσεις τους είναι πάντα σε εγρήγορση, τους είναι δύσκολο να χαλαρώσουν ή να φαίνονται φιλικοί. Το ζώδιο αυτό βασίζεται στο ένστικτό του και είναι συχνά επιφυλακτικό. Εάν κάτι πάει στραβά, τείνει να «βγάζει το κεντρί» του για να προστατευθεί και να κρυφτεί. Ίσως θα έπρεπε να ηρεμήσει λίγο, να χαλαρώσει και να ανοιχτεί περισσότερο. Να σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς και να εκπέμπει τόση αρνητική ενέργεια χωρίς να το καταλαβαίνει. Αν το κάνει αυτό, θα μπορεί να δημιουργήσει μια καλύτερη εντύπωση στους άλλους και φυσικά να μην τον φοβούνται τόσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο και αυτό πολλές φορές κάνει την κρίση του αυστηρή και τα λόγια του σκληρά. Αυτό βέβαια γίνεται, επειδή βλέπει τα πράγματα ακριβώς όπως έχουν, ωμά, ρεαλιστικά και όχι όπως οι άλλοι ίσως θα ήθελαν να είναι. Ωστόσο, ο τρόπος που εκφράζει την άποψή του είναι τέτοιος που τους κάνει να «μπλοκάρουν». Οι άλλοι δεν νιώθουν άνετα με την παρουσία του. Αντιθέτως, νιώθουν πιεσμένοι και υπό συνεχόμενο τεστ. Όλη αυτή η αρνητική ενέργεια που λαμβάνουν οι γύρω του από τον Αιγόκερω, τους πνίγει. Ίσως θα έπρεπε ως ζώδιο να μάθει να εκφράζεται με περισσότερη ευγένεια και διπλωματία.

astrology.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.