Χωρίς θέρμανση τα κοινοτικά κτίρια στο Ωραιόκαστρο – Παγωμένοι οι χώροι πριν απο τα Χριστούγεννα

Χωρίς θέρμανση τα κοινοτικά κτίρια στο Ωραιόκαστρο – Παγωμένοι οι χώροι πριν απο τα Χριστούγεννα

Χωρίς θέρμανση απο τις 22/12/2022 εργάζονται οι υπάλληλοι και εξυπηρετούνται οι πολίτες που μεταβαίνουν στα κοινοτικά κτίρια του δήμου Ωραιοκάστρου.

Η έλλειψη καυσίμων απο τις 22/12/2022 παραμένει ως άλυτο πρόβλημα για την διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου και υπάλληλοι εργάζονται με μια υποτυπώδη και “αρρωστημένη” ζέστη που βγάζει ένα κλιματιστικό για να θερμάνει πολλούς χώρους.

Το oraiokastro24.gr στις 22/12/2022 επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας Μελισσοχωρίου κ. Αθανάσιο Μοσχόπουλο οποίος μας ενημέρωσε τότε πως απο τον δήμο Ωραιοκάστρου τον είχαν διαβεβαιώσει οτι μέχρι το μεσημέρι εκείνης της ημέρας το πρόβλημα θα είχε λυθεί.

9/1/2023 και η κατάσταση παραμένει ίδια.

Εργαζομένους και πολίτες δεν τους αφορά το πρόβλημα έλλειψης καυσίμων που υπάρχει στον δήμο Ωραιοκάστρου. Απο πλευράς τους είναι αποδέκτες κακής διαχείρισης που τους στοιχίζει ακόμη και την υγεία τους, καθώς η έξαρσης γρίπης- ίωσης – κορονοϊού θερίζει.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.