Ωραιόκαστρο: Μέσω Facebook καλεί τον δήμο ο πρόεδρος Δρυμού να δράσει για τα αδέσποτα

Ωραιόκαστρο: Μέσω Facebook καλεί τον δήμο ο πρόεδρος Δρυμού να δράσει για τα αδέσποτα

Μια ακόμη αγέλη αδέσποτων σκύλων έκανε την εμφάνισή της στον δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Δρυμού.

Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Κωνσταντίνος Πατσαλάς μέσω Facebook καλεί τον δήμο Ωραιοκάστρου να παρέμβει άμεσα πριν να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα, καθω΄ς η αγέλη κινείται στην κεντρική πλατεία του Δρυμού όπου παίζουν παιδιά.
Τονίζει ο πρόεδρος οτι αυτή την φορά ελπίζει να βρουν ανταπόκριση απο τους αρμόδιους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

Πριν λίγη ώρα στην περιοχή του Ηρώου εμφανίστηκε μια αγέλη εννιά (!) αδέσποτων σκύλων! Όπως και παλαιότερα όταν είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στην κεντρική πλατεία του Δρυμού, έτσι και τώρα, καλούμε τα αρμόδια όργανα του Δήμου να παρέμβουν άμεσα πριν να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα, ειδικά από τη στιγμή που στο σημείο βρίσκεται και παιδική χαρά όπου παίζουν μικρά παιδιά. Ορισμένα αδέσποτα εξ αυτών -γιατί κάποια εμφανίστηκαν τώρα για πρώτη φορά- τα είχαμε επισημάνει με τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Καρατακης μ τόσο στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο όσο και στα υπόλοιπα αρμόδια όργανα αλλά δυστυχώς παρότι πέρασε αρκετός καιρός δεν δόθηκε λύση.
Εμείς και πάλι, ως οφείλουμε, αύριο νωρίς το πρωί θα αποστείλουμε τα σχετικά αιτήματα και ελπίζουμε να βρουν ανταπόκριση αυτή τη φορά.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.