Ωραιόκαστρο: Έτσι θα είναι φέτος η «Αγγέλων Έλευσις 2020»

Ωραιόκαστρο: Έτσι θα είναι φέτος η «Αγγέλων Έλευσις 2020»

Σήμερα Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ο δήμος Ωραιοκάστρου ανακοινώνει το πως θα γίνει φέτος εν μέσω πανδημίας η καθιερωμένη εκδήλωση «Αγγέλων Έλευσις 2020»

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου θα φωταγωγηθούν την ίδια ώρα. Το άναμμα των δέντρων θα γίνει την Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020, στις 7 το απόγευμα. Η φωταγώγηση θα γίνει από τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και χωρίς την παρουσία πολιτών.

Αποφασίστηκε τα χρήματα που επρόκειτο να δαπανηθούν για τις εορταστικές εκδηλώσεις, να δοθούν σε φιλανθρωπικά σωματεία.
Υπενθυμίζεται ότι το κόστος των περσινών εκδηλώσεων ήταν περίπου στις 20.000 ευρώ

Εν αναμονή βρίσκεται ακόμη το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου για την δική του δράση με την ονομασία “Λευκή Νύχτα”
Ο Ε.Σ.Ω. αιτήθηκε:
  • Στολισμό εντυπωσιακό όλης της αγοράς
  • Στολισμό και άναμμα του δέντρου, χωρίς προσκλήσεις και τυμπανοκρουσίες, απλά και τυπικά μεταξύ των μελών του ΔΣ του εμπορικού συλλόγου και ίσως 2-3 εκπροσώπων του Δήμου (σύνολο εννιά ατόμων)
  • Μουσική κάλυψη όλης της Λ. Δημοκρατίας, ώστε να ακούγεται παντού χαρμόσυνη και γιορτινή μουσική
  • Πεζοδρόμηση μέρους της Λ. Δημοκρατίας και διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της υπόλοιπης οδού, για αποφυγή συνωστισμού και με απαραίτητη παρουσία της αστυνομίας καθόλη τη διάρκεια της «βόλτας» του κόσμου.

Δείτε αναλυτικά την δεύτερη επιστολή του προς την κοινότητα Ωραιοκάστρου εδώ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.