Ωραιόκαστρο: Αδιαφορία και στους πολίτες αλλά και στον κίνδυνο ατυχήματος ο δήμος

Ωραιόκαστρο: Αδιαφορία και στους πολίτες αλλά και στον κίνδυνο ατυχήματος ο δήμος

Άλλη μία καταγγελία έφτασε στο oraiokastro24.gr από πολίτες που δεν έχουν πλέον που να απευθυνθούν.

Πέραν των ατελείωτων όγκων σκουπιδιών που έχουνε εγκατασταθεί στο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου προστίθεται και ο κίνδυνος από δέντρα που έχουν πάρει πλέον πολύ επικίνδυνη κλίση.

Πολίτης ο όποιος πιστεύει στο “Όλοι Μαζί Μπορούμε να κάνουμε το δήμο μας καλύτερο”, επικοινώνησε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με την Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας (Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης) Δημητριάδου Σοφία,
στις 30 Αυγούστου του 2023 περιγράφοντας τον κίνδυνο ο οποίος είναι πλέον ορατός από δέντρο που έχει πάρει πολύ επικίνδυνη κλίση, δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Το ακριβές σημείο είναι στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου με Καζαντζάκη πλησίον του γηπέδου Σταδίου. Και όπως όλοι υποψιάζεστε ο πολίτης δεν έλαβε ποτέ καμία απάντηση και φυσικά κανένα κλιμάκιο δεν μετέβη στην περιοχή για αυτοψία και για πρόληψη ενός ατυχήματος.

Ο τίτλος στο καταγγελτικό άρθρο του πολίτη ήταν περιεκτικός και εύστοχος
“Ο δήμος Ωραιοκάστρου είναι υπέρ της πρόληψης ή υπέρ του πιθανού ατυχήματος;”

Αξίζει να σημειωθεί οτι αντίστοιχες επανειλημμένες υποδείξει τα τελευταία χρόνια έχουν ξανα γίνει, με πιο τρανταχτεί δέντρα γερασμένα τα οποία γέρνουν τόσο που σχεδόν ακουμπούν σε καλώδια της ΔΕΗ υπάρχουν έξω απο το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου:
φωτογραφία απο το 1ο Δημοτικό λήψη 13/9/2023
Ακολουθούν φωτογραφίες απο την καταγγελία: 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.