Ωραιόκαστρο: Γιατί να ψηφίσω Παναγιώτη Κουφουνάκη;

Ωραιόκαστρο: Γιατί να ψηφίσω Παναγιώτη Κουφουνάκη;

Γνωρίζοντας τον υποψήφιο
Πάνο Κουφουνάκη με την δημοτική παράταξη
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τους υποψηφίους και οχι μόνο να τους βλέπουν σε φωτογραφίες…

Ο Παναγιώτης Κουφουνάκης μας συστήνεται:

Ονομάζομαι Παναγιώτης Κουφουνάκης είμαι γεννημένος το 1993, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ωραιόκαστρο όπου και δημιουργώ την δίκη μου οικογένεια. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ ταυτόχρονα είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας! Όσον αφορά τις σπουδές μου, είμαι απόφοιτος του τμήματος λογιστικής του  διεθνούς πανεπιστήμιου της Ελλάδος.

Γιατί κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023; 

Αποφάσισα να προσφέρω τον εαυτό μου , τον χρόνο μου και τις ιδέες μου μαζί με τον
Πέτρο Αταμιάν  και την παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ώστε να διαμορφώσουμε έναν δήμο πρότυπο για εμάς και τις επόμενες γενιές.
Στοχεύουμε μέσα από την εκλογή μας να δημιουργήσουμε έναν τόπο που θα αποτελεί πόλο έλξης τόσο για μόνιμη εγκατάσταση όσο και για επίσκεψη.
Ιδιαίτερη έμφαση θα  πρέπει να δοθεί στον τομέα της καθαριότητας αλλά και στην τόνωση της τοπικής αγοράς που αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης.
Αναφορικά με τον τομέα της καθαριότητας στοχεύουμε στην καλύτερη διαχείριση των πόρων , στον εκσυγχρονισμό  του ήδη υπάρχοντος  εξοπλισμού , στην επένδυση νέων κεφαλαίων  για την αγορά νέου εξοπλισμού αλλά  και την εκπαίδευση των εργαζομένων. Όσον αφορά την τόνωση της τοπικής αγοράς οφείλουμε να βοηθήσουμε τους επιχειρηματίες της περιοχής μας, επαναφέροντας μεγάλες εκδηλώσεις που προσελκύουν κόσμο από τις γύρω περιοχές και δημιουργώντας χώρους σταθμεύσεις ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση στις τοπικές επιχειρήσεις.

Με σωστό προγραμματισμό, αποφασιστικότητα και πολύ δουλειά θα δημιουργήσουμε το Ωραιόκαστρο που μας αξίζει τόσο σε εμάς όσο και στην επόμενη γενιά!

Παναγιώτης Κουφουνάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη “Μαζί για τον τόπο μας” με επικεφαλής τον Πέτρο Αταμιάν

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.