Ωραιόκαστρο: Ανέλαβαν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι και διαλύθηκε η αγέλη σκύλων έξω απο δημοτικό της Λητής

Ωραιόκαστρο: Ανέλαβαν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι και διαλύθηκε η αγέλη σκύλων έξω απο δημοτικό της Λητής

Έπειτα απο τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της ύπαρξης επικίνδυνης αγέλης σκύλων  έξω απο το δημοτικό σχολείο Λητής υπήρξαν μια σειρά αντιδράσεων απο τους υπεύθυνους της κατάστασης και επήλθε η λύση. Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα απο επώνυμη καταγγελία που έγινε στο oraiokastro24 , δείτε σχετικά εδώ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Γιώργος Τολας επικοινώνησε με την δημοτική αρχή και άμεσα ο πρόεδρος της κοινότητας Λητής κ. Χατζηαντωνίου Απόστολος με προσωπική εργασία  περιέφραξε το  εγκαταλειμμένο κτίριο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο το σχολείο και είχε μετατραπεί σε άτυπο καταφύγιων των σκύλων.

Σε συνέχεια οι ιδιοκτήτες των δεσποζόμενων σκύλων τα περιόρισαν ξανά στους ιδιωτικούς τους χώρους. Μια κυρία απομάκρυνε την θηλυκιά σκυλίτσα απο την αγέλη, που ήταν η “πέτρα του σκανδάλου” και οδηγούσε τα αρσενικά σε μάχες.

Τέλος οι φιλόζωοι της περιοχής σταμάτησαν, τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον, να ρίχνουν τροφές έξω απο το σχολείο.

Όλες αυτές οι απλές κινήσεις διέλυσαν την επικίνδυνη αγέλη και επέφεραν πάλι την ηρεμία σε παιδιά και γονείς που το τελευταίο χρονικό διάστημα η έλευσή τους και η αποχώρησή τους απο το σχολείο τους προκαλούσε έντονο φόβο.

Διευκρινίζουμε ότι η φιλοζωική Ωραιοκάστρου δεν έχει καμία ανάμειξη ούτε προς το τάισμα των ζώων έξω απο το σχολείο ούτε προς την περισυλλογή και απομάκρυνση της θηλυκιάς σκυλίτσας.

Ωραιόκαστρο: Επιθετική αγέλη έξω απο δημοτικό σχολείο – Πάλι αδιάφοροι οι υπεύθυνοι

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.