Ωραιόκαστρο: Απαγορεύει τη ρίψη ογκωδών ο δήμος σε περιοχή που ο ίδιος χρησιμοποιεί για ρίψη μπαζών – ογκωδών

Ωραιόκαστρο: Απαγορεύει τη ρίψη ογκωδών ο δήμος σε περιοχή που ο ίδιος χρησιμοποιεί για ρίψη μπαζών – ογκωδών

Περιοχή “Κοσκινάς” στο Ωραιόκαστρο.
Μια περιοχή που μπορείς να βρεις οτι βάζει ο νους σου απο σκουπίδια και μπάζα.

Μια περιοχή που εκατοντάδες φορές απασχόλησε πολίτες και αιρετούς για την άθλια εικόνα που επικρατεί μονίμως.

Βουνό κυριολεκτικά απο μπάζα. Ένα βουνό απο μπάζα που δημιουργεί κατα βάσει το τμήμα καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου, όπως έχει αποκαλυφθεί απο επ΄ αυτοφώρω ρίψη, δείτε αναλυτικά εδώ, ενώ η αντιδήμαρχος καθαριότητας έριχνε τις ευθύνες τότε σε ασυνείδητους πολίτες, όπως τους χαρακτήρισε. Ακολούθως, έπειτα απο την επ’ αυτοφώρω ρίψη απο τον ίδιο τον δήμο η αντιδήμαρχος είχε δηλώσει οτι ο συγκεκριμένος χώρος θα οριστεί ως προσωρινώς χώρος εναπόθεσης ογκωδών – μπαζών, κάτι που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη και σήμερα, με σκοπό να αιτιολογήσει την ρίψη μπαζών που προκύπτει απο το δικό της τμήμα.

Οι αναρτήσεις, οι παρατηρήσεις και τα παράπονα για την άθλια αυτή εικόνα στην περιοχή συνεχίστηκαν.

Απο εχθές, έπειτα απο μια ακόμη ανάρτηση για το χάλι της περιοχής που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλής Τσακαλίδης, δείτε σχετικά παρακάτω, μπήκε κόκκινη απαγορευτική κορδέλα με χαρτί που απαγορεύει την ρίψη ογκωδών.

Ο δήμος απαγορεύει στο δήμο την ρίψη ογκωδών….αλλά επιτρέπει τη ρίψη μπαζών;

Υπενθυμίζεται οτι ο συγκεκριμένος χώρος έχει καθαριστεί πολλές φορές με χρήματα των πολιτών, απο το τμήμα καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου αλλά και απο ανάδοχο!

Ωραιόκαστρο: Ασυνείδητοι πολίτες δημιουργούν την παράνομη χωματερή “Κοσκινά” ; Οι εικόνες υποδεικνύουν τον δήμο Ωραιοκάστρου

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.