Ωραιόκαστρο: Απομακρύνθηκε επικίνδυνο παιχνίδι απο παιδική χαρά

Ωραιόκαστρο: Απομακρύνθηκε επικίνδυνο παιχνίδι απο παιδική χαρά

Εδώ και 2 μήνες, γονείς του Παλαιοκάστρου που συχνάζουν στην παιδική χαρά στα διπλά στον ΜΑΣΟΥΤΗ, είχαν επανειλημμένα ενημερώσει τον Δήμο ότι το πολύζυγο είχε πάρει εξαιρετικά επικίνδυνη κλίση, με κίνδυνο να καταρρεύσει την ώρα που η παιδική χαρά είναι γεμάτη με παιδιά και καρότσια με μωρά.
Δυστυχώς ο Δήμος δεν έκανε απολύτως καμία κίνηση ούτε να επιδιορθώσει το πολύζυγο ούτε να το αφαιρέσει, παρότι καθημερινά όλοι οι γονείς επικοινώνησαν εκ περιτροπής με τους φορείς του Δήμου.
Η απογοήτευση τους ήταν έκδηλη, αλλά και η ανησυχία τους για το πότε θα συμβεί το μοιραίο ατύχημα, που με μαθηματική ακρίβεια ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί από στιγμή σε στιγμή.
Ως τελευταία ελπίδα, ομάδα γονιών απευθύνθηκε στο οraiokastro24, με την ελπίδα ότι η δημοσιότητα του προβλήματος θα επιφέρει τη λύση.
Όπως και πράγματι έγινε, γεγονός ενθαρρυντικό για το τι μπορεί να πετύχει η συσπείρωση των πολιτών και λυπηρό για την αδράνεια άλλη μια φορά των αρμοδίων φορέων…
Το oraiokastro24 για μια ακόμη φορά ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Άκη Καζαντζίδη ο οποίος μόλις ενημερώθηκε κινήθηκε άμεσα. 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.