Ωραιόκαστρο: Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για το «Παιδί και Θάλασσα» – Τα δικαιολογητικά

Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα»

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Δήμου Ωραιοκάστρου να παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες στα παιδιά των δημοτών και κατοίκων, δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής τους, σε ποικίλες δραστηριότητες. Για τον λόγο αυτό διοργανώνει και φέτος το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» σε παραλίες της Χαλκιδικής ( Νέα Ηράκλεια) και συγκεκριμένα από Δευτέρα 5 Ιουλίου έως και Παρασκευή 16 Ιουλίου, διάρκειας δέκα (10) εργάσιμων ημερών. Το πρόγραμμα θα χωριστεί σε δύο περιόδους. Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ και είναι μία κοινωνική προσφορά του Δήμου Ωραιοκάστρου προς τους κατοίκους του.

  • 1η περίοδος: από Δευτέρα 5 Ιουλίου έως Παρασκευή 9 Ιουλίου

  • 2η περίοδος: από Δευτέρα 12 Ιουλίου έως Παρασκευή 16 Ιουλίου

Το κάθε παιδί έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε μία μόνο περίοδο την οποία θα επιλέξει ο γονέας στην αίτηση ενδιαφέροντος ( σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Το πρόγραμμα αναχώρησης των λεωφορείων θα διαμορφωθεί ανάλογα με την συμμετοχή ανά δημοτική ενότητα και θα γνωστοποιηθεί με την οριστικοποίηση των συμμετοχών.

Ο προορισμός θα είναι το beach barSahara”, παραλία της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής, το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ασφαλή και άνετη διαμονή των παιδιών. Συγκεκριμένα, το κατάστημα είναι εξοπλισμένο και διαθέτει ομπρέλες, ξαπλώστρες, τουαλέτες, ντουζιέρες. Γήπεδο beach volley κτλ.. Για όλες αυτές τις παροχές με τα μέτρα που είναι προσαρμοσμένα υγειονομικά πρωτόκολλα Covid -19 θα υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση 3,00 € για κάθε παιδί ημερησίως, πόσο με το οποίο μπορεί να αγοράσει διάφορα προϊόντα ( χυμό, παγωτό, αναψυκτικό).

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά δημοτών και κατοίκων του Δήμου που ολοκλήρωσαν την Τρίτη τάξη Δημοτικού έως και τη δεύτερη τάξη Γυμνασίου, δηλαδή 8 – 14 ετών. Η μεταφορά από και προς την παραλία θα γίνεται με λεωφορείο του Δήμου. Επίσης, θα υπάρχει πλήρης ναυαγοσωστική κάλυψη από πιστοποιημένους ναυαγοσώστες με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή είναι:

  1. Αίτηση ενδιαφέροντος (αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου www.oraiokastro.gr).

  2. Πρόσφατη ιατρική βεβαίωση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο.

  3. Υπεύθυνη δήλωση (αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου www.oraiokastro.gr) και σχολική κάρτα δήλωσης selftest.

  4. Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

  5. Αποδεικτικό βεβαίωσης κατοικίας.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Τρίτη 22 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2310 689747 ώρες 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ..

Οι γονείς μπορούν να «κατεβάσουν» την αίτηση συμμετοχής του προγράμματος καθώς και τα δικαιολογητικά από την επίσημη σελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου oraiokastro.gr και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: paidithalassa@oraiokastro.gr.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.