Ωραιόκαστρο: Αυτονομιμοποιεί τα παράνομά της η αντιδήμαρχος καθημερινότητας

Ωραιόκαστρο: Αυτονομιμοποιεί τα παράνομά της η αντιδήμαρχος καθημερινότητας

Με την κλασική γραφή της απαντά η αντιδήμαρχος καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου στην αυτοψία του Υγειονομικού στην παράνομη χωματερή στην περιοχή “ΚΟΣΚΙΝΑΣ” στο Ωραιόκαστρο, μετά απο κάλεσμα του δημοτικού συμβούλου Ηρακλή Τσακαλίδη, δείτε αναλυτικά εδώ.

Η αντιδήμαρχος νομιμοποιεί μόνη της την παράνομη χωματερή για την οποία στο παρελθόν έχει κατηγορήσει τους πολίτες ως ασυνείδητους που την δημιουργούν, δείτε σχετικά εδώ, και τον Φεβρουάριο του 2021 με δελτίο τύπου της έλεγε οτι  έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να κλείσει η παράνομη χωματερή στην περιοχή «Κοσκινάς», δείτε σχετικά εδώ.

Σήμερα, μετά την αυτοψία, με περίσσια άνεση η αντιδήμαρχος χλευάζει την αναφορά του δημοτικού συμβούλου ενημερώνοντας οτι η χωματερή είναι πλέον νόμιμη γιατί… κατέθεσε  στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας όλα τα απαραίτητα έγγραφα  ώστε να χρησιμοποιείται σήμερα ως προσωρινός χώρος εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων. Κατέθεσε τα έγγραφα, όχι δόθηκε η άδεια.

Διαβάστε όλη την ανάρτησή της :

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον ορισμένων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης σχετικά με τη σημερινή αυτοψία στο σημείο του «Κοσκινά». Διαπιστώνουμε ότι με ζήλο που περισσεύει παρουσιάζονται τα πράγματα όπως θα ήθελαν να είναι και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα.
Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, πως για τη θέση «Κοσκινάς» έχουμε καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας όλα τα απαραίτητα έγγραφα (αρ. πρωτ. 436154/2023), ώστε να χρησιμοποιείται σήμερα ως προσωρινός χώρος εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων.
Είναι γνωστό σε όλους τι κατάσταση παραλάβαμε με αυτούς τους χώρους και πως διαρκώς προσπαθούμε να βάλουμε τάξη.
Επικροτούμε το «δημοσιογραφικό δαιμόνιο» σε όσους από την αντιπολίτευση το έχουν και το εκφράζουν «υγιώς». Δεν σας κρύβουμε ότι είναι και θεμιτό. Όχι όμως αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, η οποία πρέπει να είναι εποικοδομητική και όχι εμμονική!

Δ. Ωραιοκάστρου: Επιχείρηση για να κλείσει παράνομη χωματερή στην περιοχή «Κοσκινάς»

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.