Ωραιόκαστρο: Βοθρολύματα αναβλύζουν κοντά σε σχολείο σε δρόμο της Νεοχωρούδας,  (βίντεο)

Ωραιόκαστρο: Βοθρολύματα αναβλύζουν κοντά σε σχολείο σε δρόμο της Νεοχωρούδας,  (βίντεο)

Από τον μήνα Οκτώβριο υπάρχει σπασμένο τμήμα της αποχέτευσης σε δρόμο της κοινότητας Νεοχωρούδας του δήμου Ωραιοκάστρου όπου αναβλύζουν βοθρολύματα κοντά στο δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των πολιτών της περιοχής τους τελευταίους πέντε μήνες παρόλο τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες τους στον πρόεδρο της κοινότητας δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για την επιδιόρθωση της βλάβη. Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι τους χειμωνιάτικους μήνες με τις χαμηλές θερμοκρασίες τα βοθρολύματα πάγωναν με αποτέλεσμα πολίτες και μικρά παιδιά να περπατούν πάνω σε αυτά.

Το oraiokastro24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας κύριο Χρήστο Σαραμούρτση ο οποίος μας ενημέρωσε ότι για να επιλυθεί η βλάβη θα πρέπει αρχικά να πάει τεχνική υπηρεσία του δήμου Ωραιοκάστρου ανασκάψει το δρόμο και έπειτα να αναλάβει η ΔΕΥΑΩ την επισκευή της βλάβης, ενημέρωση η οποία είχε και ο ίδιος απο την ΔΕΥΑΩ.

Προφανώς ακόμη δεν βρέθηκε ο σωστός συγχρονισμός για να λυθεί το πρόβλημα και οι κάτοικοι συνεχίζουν και ζουν με τα βοθρολύματα έξω από τα σπίτια τους και το δημοτικό σχολείο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.