Ωραιόκαστρο: Δίκαιο και αναγκαίο το αίτημα στέγασης του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ

Ωραιόκαστρο: Δίκαιο και αναγκαίο το αίτημα στέγασης του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ

Το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης χώρου στέγασης του συλλόγου εθελοντών ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ ήρθε στο φως της δημοσιότητας και σήμερα, έπειτα απο την πρωτοκολλημένη  επιστολή προς την διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο σύλλογος που φροντίζει για τις ευπαθείς ομάδες, που τόσα χρόνια το όνομά του είναι συνυφασμένο με τις λύσεις σε οικογένειες που βρίσκονται σε δυσμενή θέση, αντιμετωπίζει σοβαρό και δυσλειτουργικό πρόβλημα απο την έλλειψη χώρου στέγασης, γραφείου και κυρίως αποθήκης.

Μια κοινωνική αποθήκη που έχει “στήσει νοικοκυριά”, έχει γεμίσει ντουλάπια και έχει καλύψει ανάγκες παιδιών δεν έχει χώρο για συνεχίσει πιο δυναμικά το θεάρεστο έργο της.

Το oraiokastro24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Σωτήρη Γιαννίδη και την αντιπρόεδρο κ. Ελισάβετ Κουζιώρτη για να ενημερωθεί και να σας ενημερώσει αναλυτικότερα για το θέμα.

Η δυσκολία της σύνδεσης μεγάλη, καθώς ο πρόεδρος βρισκόταν στην εργασία Του και η αντιπρόεδρος σε αύλειο χώρο νοσοκομείου. Και οι δυο όμως έβαλαν για μια φορά ακόμη τις προσωπικές τους δυσκολίες στην άκρη για χάρη της ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ!

Απο την ενημέρωση την σημερινή κρατάμε το όριο των σαράντα ημερών, το ανώτερο όριο, που η διοίκηση θα απαντήσει στο αίτημα του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.