Θεσσαλονίκη: Απειλές και κινήσεις τρομοκρατίας στους γιατρούς του Παπαγεωργίου Νοσοκομείου 

Θεσσαλονίκη: Απειλές και κινήσεις τρομοκρατίας στους γιατρούς του Παπαγεωργίου Νοσοκομείου

Καταγγελία Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης:

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) καταγγέλλει στο λαό της Θεσσαλονίκης τις απειλές και την προσπάθεια τρομοκράτησης που δέχονται γιατροί του Παπαγεωργίου, από θρασύδειλα φασιστοειδή. Η φασιστική ομάδα ΕΝΕΘ στοχοποιεί και εκφοβίζει συναδέλφους με απειλητικά προσωπικά και δημόσια μηνύματα (προσωπικά e-mail με απειλές, τρικάκια στο Παπαγεωργίου).
Αποδεικνύεται ότι σκοπός τους είναι να συσκοτίσουν την πραγματική αιτία της ταλαιπωρίας των ασθενών που είναι οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές και η υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ, στοχοποιώντας και ρίχνοντας την ευθύνη στους υγειονομικούς. Αποδεικνύεται ότι απεχθάνονται ο λαός της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται στο πλάι των μαχόμενων υγειονομικών που δώσανε τεράστια μάχη για την υγεία των ασθενών και να αγωνίζεται για την ενίσχυση του Δημόσιου συστήματος υγείας, φτάνοντας στο σημείο να απειλούν ανοιχτά και επώνυμα συναδέλφους.
Αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι βρίσκονται απέναντι από τις διεκδικήσεις και τις ανάγκες των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης. Οι μνήμες, άλλωστε, από την δράση της συγκεκριμένης ομάδας θρασύδειλων φασιστοειδών στα ΕΠΑΛ της Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι ακόμα νωπή.
Τους δηλώνουμε ότι δεν μας τρομάζουν οι απειλές τους! Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να προσφέρουμε στους ασθενείς μας. Τα απομεινάρια της Χρυσής Αυγής και οι επίδοξοι διάδοχοι της θα πάρουν την ίδια απάντηση από τους εργαζόμενους και το κίνημα τους. Όπως αποτρέψαμε όταν επιχειρούσαν να βάλουν πόδι στα νοσοκομεία με την καμπάνια «αίμα μόνο για Έλληνες» και βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας, έτσι και τώρα δε θα τους επιτρέψουμε να τρομοκρατήσουν τους συναδέλφους και να επεκτείνουν την εγκληματική δράση τους στο χώρο της υγείας.
Καλούμε τις Αρχές, το Υπουργείο και την Διοίκηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Καλούμε τους υγειονομικούς να μην επιτρέψουν την φασιστική ιδεολογία να εισέλθει, μολύνοντας συνειδήσεις και τρομοκρατώντας εργαζόμενους μέσα στα νοσοκομεία.
Καλούμε τον λαό της Θεσσαλονίκης να απομονώσει τα θρασύδειλα φασιστοειδή, με τον αγώνα του μέσα από τα σωματεία και τους φορείς. Να ενισχύσει τον αγώνα των μαχόμενων υγειονομικών για την ουσιαστική ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Ούτε στα νοσοκομεία, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!
Για το ΔΣ της Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Καραχρήστος Χρήστος Κατσίμπα Δάφνη
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.