Αυτό το ΣΚ έχει παράσταση χορού! “What is life without..” στο θέατρο Αμαλία

Αυτό το ΣΚ έχει παράσταση χορού! “What is life without..” στο θέατρο Αμαλία

Η ομάδα του choreology είναι ένα επαγγελματικό training χορευτών, υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Ποργιάζη, και αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 11 χορευτές. 11 τελείως διαφορετικά στυλ χορού που ενώθηκαν σε μια αίθουσα χορού.

Η ομάδα ξεκίνησε το 2020 αλλά η πανδημία μας πήγε πίσω και φέτος καταφέρνουμε να ανεβάσουμε την πρώτη μας παράσταση. Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια μάθαμε πόσο σημαντική είναι η σωστή εκτέλεση μιας χορογραφίας αλλά πιο σημαντικός είναι ο αυτοσχεδιασμός. Πολύ σημαντικό κομμάτι για έναν χορευτή που θέλει να συμμετέχει σε οντισιόν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η παράσταση αυτή, λοιπόν, πραγματεύεται τον άνθρωπο, από τη στιγμή που γεννιέται μέχρι και το τέλος του.

Πόσο σημαντική είναι η μουσική στη ζωή του, η ανάγκη του να ξεφύγει από την πόλη και να ζήσει στη φύση, το φώς, το σκοτάδι και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις μέχρι και την τελευταία του αναπνοή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε τον θάνατο ως κάτι θετικό…ως τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και όχι ως κάτι στενάχωρο. θα “χορέψουμε, λοιπόν, τις ανησυχίες μας” με σύγχρονο χορό, hip hop, brake, afro, house, experimental κ.α. αυτό το Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Μαίου, για δύο παραστάσεις στο θέατρο Αμαλία. Και φυσικά, η μαγική φωνή της Νάνσυς Βέλλη στο φινάλε, που θα τραγουδήσει λάιβ στη σκηνή και θα πέσει η αυλαία.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από την Pro dancers studio (Πλατεία Δημοκρατίας 9) και από το θέατρο Αμαλία.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.