Ωραιόκαστρο: Δίνει ονόματα και φωτο ο δήμαρχος για την περι ΔΕΥΑΩ ο λόγος και της Ε.Α.Δ.

Ωραιόκαστρο: Δίνει ονόματα και φωτο ο δήμαρχος για την περι ΔΕΥΑΩ ο λόγος και της Ε.Α.Δ.

Παντελής Τσακίρης, δήμαρχος Ωραιοκάστρου: 

Περί ΔΕΥΑ Ωραιοκάστρου και ελέγχου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.
Ο έλεγχος αφορούσε ΟΛΕΣ τις πράξεις επί των ημερών της διοίκησης μας κατόπιν ακόμα μιας καταγγελίας! Ανώνυμης ή επώνυμης λίγη σημασία έχει.
Διαπίστωσε μόνο δυο πράγματα, από τις εκατοντάδες διοικητικές πράξεις. Κατά την άποψη των ελεγκτών, λοιπόν:
1. Η απευθείας διαπραγμάτευση που έγινε με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του ΔΣ τον Σεπτέμβριο του 2020 και αφορούσε την συντήρηση και ορθή λειτουργία του βιολογικού της Λητής, έκριναν, λανθασμένα κατά την άποψη μου οι ελεγκτές, ότι δεν έπρεπε να γίνει και ότι θα έπρεπε να ακολουθηθεί άλλη διαγωνιστική διαδικασία. ΕΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ, σήμερα το Μελισσοχώρι και ένα τμήμα της Λητής ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ σε εξέλιξη το τεράστιο έργο της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου, καθώς ήταν απαραίτητη προϋπόθεση η ΣΩΣΤΗ λειτουργία του βιολογικού για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και τα χρονοδιαγράμματα ήταν πολύ στενά. Η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΩ που συντάσσεται σύσσωμη με τον κ. Αταμιαν, δεν είχαν φροντίσει τίποτα για όλα αυτά! Γι αυτό και η απόφαση που πάρθηκε στο ΔΣ της ΔΕΥΑΩ ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ. Πρόεδρος του ΔΣ ήταν ο κ. Μαρμαρίδης, σημερινός συνοδοιπόρος του κ. Αταμιάν. Ο κ. Τερζής υπερψήφισε επίσης, συνοδοιπόρος του κ. Σκαρλάτου και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ο κ. Καραστερίου υπερψήφισε επίσης τη διαδικασία.
ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΡΘΟΤΑΤΑ και όλα θα εκπέσουν στον περαιτέρω έλεγχο!
Αυτοί όμως που σήμερα αναπαράγουν δημοσιεύματα χωρίς να γνωρίζουν απολύτως τίποτα, τελικά αισθάνονται άνετα να συμπορεύονται με αυτούς που πήραν αυτές τις αποφάσεις;
Νεόκοποι πολιτικοί που κάνουν το μπάσιμο τους στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, δε ρώτησαν ποτέ να μάθουν και χωρίς καμία αναστολή και κανέναν ηθικό φραγμό, διασύρουν πρόσωπα με τα οποία τελικά ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.
Δεν πειράζει, έτσι τους είπανε να κάνουν, έτσι πράττουν.
Για την ιστορία δείτε την ανάρτηση ενός τέτοιου “νέου” που επιθυμεί να σας διοικήσει. Το πως θα το κρίνετε εσείς! Μάλλον με αυτούς που σήμερα κατηγορεί.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.