Ωραιόκαστρο: Ευθεία βολή απο τον Π. Χατζηευαγγέλου στον Π. Αταμιάν για το νερό στη Μυγδονία

Ωραιόκαστρο: Ευθεία βολή απο τον Π. Χατζηευαγγέλου στον Π. Αταμιάν για το νερό στη Μυγδονία

Δημόσια πρόκληση απο τον Πασχάλη Χτζηευαγγέλου, πρώην Επικεφαλής της τέως παράταξης Αλληλεγγύη- Ανατροπή / νυν Επικεφαλής της Κίνησης & Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου, προς τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου εξέφρασε με σκοπό να τοποθετηθεί και να προτείνει λύσεις για το μείζον πρόβλημα με το νερό που αντιμετωπίζει η Μυγδονία.

Υπενθυμίζουμε οτι στις 17 Ιουλίου του 2023, έπειτα απο ατελείωτες ώρες λειψυδρίας στην περιοχή που έφερε τους κατοίκους στα όριά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου τους κάλεσε σε εκδήλωση – ενημέρωση, στο τέλος του άρθρου μπορείτε να δείτε βίντεο απο όλη την εκδήλωση – ενημέρωση και τα όσα ειπώθηκαν.
Ακολούθως ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Άγγελος Θεμελής ο οποίος βρέθηκε και τοποθετήθηκε στην συνάντηση πρότεινε τις λύσεις του, διαβάστε σχετικά εδώ.

Οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου αναμένουν λύσεις στα προβλήματά τους και όχι απλά ένα δριμύ κατηγορώ.  

Διαβάστε την σημερινή δημόσια πρόκληση στο πρόσωπο του Π/ Αταμιάν και παρακάτω την τοποθέτηση του Π. Χατζηευαγγέλου:

Η Δημοτική μας παράταξη έχει εκφράσει δημόσια την θέση της πάμπολλες φορές για την επίλυση του νερού .
Τώρα όμως κατεβαίνουμε στις εκλογές.
Προκαλώ τον κ.Αταμιαν Πέτρο που είναι επικεφαλής παράταξης να καταθέσει δημόσια την θέση του με κάθε λεπτομέρεια για την επίλυση του νερού Μυγδονίας & Καλλιθέας .
Τον κ.Τσακιρη δεν τον προκαλώ διότι έχει καταθέσει την πρόταση του και μέσα στο ΔΣ και παράλληλα τα ζούμε όλοι μας τα αποτελέσματα της διοίκησης του που τα έκανε μαντάρα .
Πρέπει κάποια στιγμή οι Δημότες να ακούν καθαρές απόψεις και με κριτήριο αυτές να επιλέγουν την διοίκηση του Δήμου .

Γιατί μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται .


Δημοσίευση στις 18 Ιουλίου 2023:

Δυστυχώς λόγω σοβαρού τραυματισμού στο πόδι μου δεν ήταν εφικτό να παρευρεθώ στην χθεσινή ανοιχτή συνέλευση στο Μελισσοχώρι για το θέμα του νερού Μυγδονίας.
Όλα αυτά τα χρόνια η Δημοτική μας παράταξη, από το 2014 – 2023 πίεζε διαρκώς την διοίκηση Γαβότση και Τσακίρη για λύσεις βιώσιμες.
Δυστυχώς οι Διοικούντες κλείνοντας τα αυτιά σε οτιδήποτε διαφορετικό που ενοχλεί και έχει πολιτικό κόστος , προκρίναν “μασημένες” λύσεις δίχως να σκύψουν σοβαρά πάνω στο πρόβλημα να δώσουμε διαχρονικά λύση βιώσιμη αλλά και να αντιμετωπιστεί ως ανθρωπογενές και περιβαλλοντικό πρόβλημα το θέμα του νερού λόγω της νιτρορυπανσης.
Για εμάς το πρόβλημα είναι περιβαλλοντικό και ως έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Από την ρίζα του κακού .
Είμαστε κατά της λογικής των γεωτρήσεων σε μια περιοχή για την οποία έχει απαγορευτικό . Είμαστε κατά του δόγματος των διοικήσεων , όσο πιο βαθιά τρυπάμε τόσο πιο καθαρό νερό θα βρούμε . Αυτή η λογική δεν έχει καμία σχέση με την διαχείριση των υδάτινων πόρων μιας περιοχής .
Φυσικά και δεν πιστεύουμε ότι η περιοχή της Μυγδονίας έχει Άλπεις(όπως χαρακτηρίστηκε δια στόματος αιρετών προσώπων ) πάνω στις κορυφές τους όπου θα μπορούμε να κάνουμε γεωτρήσεις αντλώντας ύδατα με βαριά μέταλλα.
Το 2022 είχα γράψει …Βατερλό το νερό Μυγδονίας…τότε μου επιτέθηκε η πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ και ο Δήμαρχος.
Χθες , μόλις χθες όμως μετά από έναν χρόνο παραδέχτηκαν ότι εντός της επόμενης διετίας δεν υπάρχει καμία λύση και φυσικά δεν υπάρχει επάρκεια γιατί τελικά δεν υπάρχει ο όγκος νερού που περίμεναν .
Τα γραπτά μένουν και έτσι ξεγυμνώνουν όλους αυτούς που απλά θέλουν να κάνουν τους καμπόσους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.