Ωραιόκαστρο: Επικίνδυνοι αφήνουνε επικίνδυνα μπάζα σε περιοχή που παίζουν παιδιά

Ωραιόκαστρο: Επικίνδυνοι αφήνουνε επικίνδυνα μπάζα σε περιοχή που παίζουν παιδιά

Στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού στα όρια των χωριών  Μονολόφου – Πετρωτού του Δήμου Ωραιοκάστρου επικίνδυνοι ασυνείδητοι αφήνουν μπάζα στην περιοχή τα οποία εμπεριέχουν ακόμα και γυαλιά.

Σε μία περιοχή κοντά στον οικισμό δίπλα σε κατοικίες στην οποία μικρά παιδιά βγαίνουν καθημερινά για να απολαύσουν το απογευματινό τους παιχνίδι.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων της περιοχής στο σημείο διαρκώς και μονίμως εναποθέτονται μπάζα από ασυνείδητους που εκτός της ανυπολόγιστης περιβαντολλογικής καταστροφής που προκαλούν προκαλούν και κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας πρωτίστως των μικρών παιδιών. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των πολιτών η επικοινωνία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αγροτικής ανάπτυξης Ωραιοκάστρου κ. Αριστείδη Λαζαρίδη έχει αποβεί άκαρπη.

Το oraiokastro24.gr επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο  ο οποίος μας ενημέρωσε ότι αύριο το πρωί θα μεταβεί στο σημείο για αυτοψία και θα ενημερώσει την αστυνομία για να εντοπιστεί ο δράστης. Και φυσικά αμέσως μετά θα προβεί στον καθαρισμό του χώρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.