Ωραιόκαστρο: Επιστολή διαμαρτυρία απο τον Ε.Σ.Ω. στην αντιδήμαρχο καθημερινότητας

Ωραιόκαστρο: Επιστολή διαμαρτυρία απο τον Ε.Σ.Ω. στην αντιδήμαρχο καθημερινότητας

Προς:
Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας
Δημητριάδου Σοφία

Κοινοποίηση:
Δήμαρχο Ωραιοκάστρου
Τσακίρη Παντελεήμων

 

Αξιότιμη κα Αντιδήμαρχε,

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ Ιακωβίδης Βασίλειος, καθώς και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας και αντίθεσή μας με το δημοσίευμά σας, που έγινε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατηγορείτε τους καταστηματάρχες ότι δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς καθαριότητας και δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο για τους υπαλλήλους του Δήμου όσο και για τους πολίτες, με την στοίβαξη των σκουπιδιών έξω από τους κάδους.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι με αυτό το δημοσίευμα κατηγορείτε ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες του Δήμου και τους τοποθετείτε ΟΛΟΥΣ στο ίδιο «τσουβάλι». Σαφώς και δεν είμαστε όλοι υπόδειγμα τήρησης των κανόνων, αλλά δεν μπορείτε να μας χαρακτηρίζετε όλους το ίδιο.

Εφόσον, γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί που τηρούν παραβατικές συμπεριφορές, μπορείτε να τους καταγγείλετε ονομαστικά και να τους επιβληθεί και το ανάλογο πρόστιμο.

 

Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος
Ιακωβίδης Βασίλειος
τα μέλη του ΔΣ Ε.Σ.Ω.

Δείτε την ανάρτηση της αντιδημάρχου:

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.