Ωραιόκαστρο: Επιχειρήσεις πάνε για λουκέτο απο αδιαφορία του δήμου – “Δήμαρχε έλα με το ΙΧ σου”

Ωραιόκαστρο: Επιχειρήσεις πάνε για λουκέτο απο αδιαφορία του δήμου – “Δήμαρχε έλα με το ΙΧ σου”

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις που στεγάζονται στο δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Νεοχωρούδας, στα όρια του δήμου Εχεδώρου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες στο oraiokastro24.gr και πιστοποιούνται βάσει του φωτογραφικού υλικού, η περιοχή βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη.
Δρόμοι γεμάτοι λακκούβες τόσο βαθιές που έχουν χαλάσει τα αυτοκίνητά τους, με ανύπαρκτο φωτισμό και  σκουπίδια μαζεμένα πάνω από έναν μήνα είναι η μόνιμη εικόνα που αντικρίζουν.

” Οι πελάτες μας αρνούνται να έρθουν κυρίως εάν βρέχει. Όπως καταλαβαίνετε έχουμε οικονομική ζημιά.
Έπειτα από πολλές ενημερώσεις στο Δήμο για τον δρόμο όπως κ για τα σκουπίδια, έχουμε φτάσει πλέον στο τέλος της υπομονής μας. Πιθανόν να κινηθούμε νομικά”
τονίζουν.

Για να περάσουν τα απορριμματοφόρα και να τους αδειάσουν τους κάδους αναγκάζονται να καλέσουν τηλεφωνικά περισσότερες απο 15 φορές, “έχει γίνει και αυτό μέρος των δικών μας υποχρεώσεων εκτός της καταβολής των δημοτικών τελών που πληρώνουμε για μηδαμινές παροχές;” είναι ένα απο τα πολλά αγανακτισμένα ερωτήματά τους.

Πριν απο λίγο καιρό ανέβασαν στην σελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου φωτογραφικό υλικό με ένα αυτοκίνητο που έπεσε σε λακκούβα και το μάζεψε ο γερανός.
Την επομένη έριξαν χαλίκια στη λακκούβα. Αυτή ήταν η λύση τους.
Μέχρι και τροχαία ατυχήματα έχουν σημειωθεί, καθώς οι οδηγοί στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τις λακκούβες τρακάρανε μεταξύ τους.

Τον συγκεκριμένο δρόμο τον ασφαλτοστρώσανε οι επιχειρήσεις της περιοχής με δικά τους έξοδα το 2006 αξίας 57000 ευρώ. Η συμβολή του Δήμου τότε ήταν να βάλει μόνο τα χαλίκια.

“Για κακή μας τύχη ανήκουμε στο Δήμο Ωραιοκάστρου και όχι στον Δήμο Εχεδώρου. Το υπόλοιπο κομμάτι του δρόμου που ανήκει στο Δήμο Εχεδώρου δεν έχει ούτε μια λακκούβα” μας λένε με παράπονο.

“Προκαλούμε λοιπόν τον Δήμαρχο, να έρθει με το ΙΧ του, να τον κεράσουμε κ να του πούμε ότι στις προηγούμενες εκλογές τον ψηφίσαμε.” τονίζουν και αναμένουν την συνάντηση, αν καταφέρει να φτάσει ο δήμαρχος απο αυτόν τον δρόμο.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.