Ωραιόκαστρο: Θα απομακρυνθούν οι κάδοι απο το χώρο ανάπλασης – Δηλώσεις αντιδ. Α. Καζαντζίδη

Ωραιόκαστρο: Θα απομακρυνθούν οι κάδοι απο το χώρο ανάπλασης – Δηλώσεις αντιδ. Α. Καζαντζίδη

Στο χώρο ανάπλασης, στο άλσος δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου μεταξύ Ωραιοκάστρου και Παλαιοκάστρου που τελούνται εργασίες, βρέθηκε η κάμερα του oraiokastro24 για αυτοψία.

Μαζί με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Άκη Καζαντζίδη περπατήσαμε στην περιοχή και μας ενημέρωσε οτι εντός του αλσυλλίου θα δημιουργηθεί  μια περιπατητική διαδρομή η οποία θα περιλαμβάνει κρασπεδώσεις και πεζοδρόμια και ένα μονοπάτι  που θα διασχίζει το δασάκι. Στόχος σε δεύτερη φάση είναι να δημιουργηθεί ένα πάρκο με παγκάκια και να προστεθεί επιπλέον φωτισμός. Το κόστος του έργου κυμαίνεται περίπου στις 20.000 ευρώ, χρήματα προϋπολογισμού απο πεζοδρομήσεις στο τεχνικό πρόγραμμα.

Για το σημαντικό πρόβλημα στενότητας του πεζοδρομίου όπου υπάρχουν οι εσοχές για την τοποθέτηση των κάδων, πρόβλημα που ανέδειξε το oraiokastro24,(δείτε σχετικά εδώ)  ο αντιδήμαρχος μας απάντησε ότι έλαβε πολύ σοβαρά υπόψιν του  την παρατήρησή μας και οι κάδοι θα απομακρυνθούν απο το σημείο και θα τοποθετηθούν στον παράδρομο της οδού Κομνηνών, εκεί όπου υπάρχουν οι κατοικίες.

Το έργο θα είχε ολοκληρωθεί εντός των επόμενων δέκα ημερών. Θα είχε αποπερατωθεί αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν.

Το oraiokastro24 ευχαριστεί και συγχαίρει τον αντιδήμαρχο κ. Άκη Καζαντζίδη που απέδειξε οτι είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις οι οποίες στόχο έχουν το καλό του τόπου.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.