Ωραιόκαστρο: “Λαγό” έβγαλε άρθρο του 24 – Και αντί για “μάννα χολή” απο την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας

Ωραιόκαστρο: “Λαγό” έβγαλε άρθρο του 24 – Και αντί για “μάννα χολή” απο την Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας

Όλα τελικά γίνονται σ΄αυτή τη ζωή και ακόμη περισσότερα στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Γνωρίζοντας όλοι την αλλοίωση των χαρακτήρων των ανθρώπων, βάσει των γεγονότων που βιώνουν με τις αλλαγές στη ζωή τους,  κάποιοι δεν μπορούν καν να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις, γίνονται αγνώμονες και “επιτίθενται” νομίζοντας ότι έτσι απαλλάσσονται των ευθυνών τους.

Όλος ο πρόλογος για την εξέλιξη της κλήσης που βρέθηκε πάνω σε όχημα του δήμου Ωραιοκάστρου Καθαριότητας και φυσικά αναρτήθηκε με τον αδιάψευστο μάρτυρα και βασικό στοιχείο αλήθειας, τον φακό της κάμερας., δείτε σχετικά εδώ.

Άμεση η αντίδραση της Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Δημητριάδου Σοφίας η οποία σαν πρώτη ενέργεια της ήταν η επίθεση, γνωστή τακτική της πλέον, στο site που ανέδειξε το θέμα και αναφερόμαστε στο oraiokastro24 .Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλο τον διάλογο.

Δε δίστασε να εξαπολύσει άκυρες κατηγορίες, που στην συνέχεια αναίρεσε, για ένα site που εκτός των παραγωγικών και ωφέλιμων στην κοινωνία χρόνων ύπαρξής του δεν ήταν λίγες οι φορές που παρουσίασε τα θετικά της συγκεκριμένης αντιδημάρχου.

Σήμερα ακολουθεί ανάρτηση της κ. Δημητριάδου, η οποία μπήκε στη διαδικασία μετά το άρθρο να επικοινωνήσει με την τροχαία και “αποκαλύπτει” ότι η κλήση που «κόπηκε» για άλλο όχημα και βρέθηκε στο παρμπρίζ του δημοτικού οχήματος. Είχαν σβηστεί τα στοιχεία του αυτοκινήτου για το οποίο βεβαιώθηκε η παράβαση και αναγράφηκε  ο αριθμός κυκλοφορίας του δημοτικού οχήματος, δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Αντιδήμαρχος στο προσωπικό της προφίλ με όλα τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων ΙΧ

Αντί για “μάννα χολή” λοιπόν, ο “λαγός” βγήκε και αντί η αντιδήμαρχος να χαίρεται για την εξέλιξη έχασε τον προσανατολισμό της.

Έπειτα απο όλα αυτά θα θέλαμε να ζητήσουμε απο την κ. Δημητριάδου τα δελτία αποστολής  κίνησης των οδηγών των  οχημάτων του δήμου όπως και την  κατ΄ εξαίρεση δική της άδειας κυκλοφορίας απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας κ Θράκης και όχι από το αρμόδιο τμήμα των μηχανικών του Δήμου Ωραιοκάστρου, όπως επικαλείται.

Και να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο όχημα του δήμου που τελικά δεν πήρε την κλήση….ήταν εκείνη όπως και άλλες μέρες παρκαρισμένο σε σημείο όπου απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όπως αδιάψευστα πάλι φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Οπότε δικαίως θα έπρεπε να κοπεί κλήση. Ποιος οδηγούσε και γενικά ποιος οδηγεί νυχτερινές ώρες και μη το συγκεκριμένο όχημα; Η άδεια μετακίνησης θα δώσει μόνο τις απαντήσεις τις οποίες και αναμένουμε ειδάλλως μόνο ως κατάχρηση εξουσίας και εκμεταλλεύονται γνωριμίες μπορούν να ερμηνευτούν αυτές οι πράξεις. 

Δείτε τον αναλυτικά τον διάλογο όπως εξελίχθηκε στα socia :

Sofia Dimitriadou: Άλλη μια ψευδή είδηση !!! Το όχημα δεν ήταν παρκαρισμένο την ώρα της παρέλασης αλλά το παρκάρε υπάλληλος του δήμου εχθές το βράδυ μετά το τέλος της καθαριότητας του χώρου !!! Ναι το οδηγώ το αυτοκίνητο της υπηρεσίας μου αφού έχω δίπλωμα κατεξαιρεσην από το αρμόδιο τμήμα των μηχανικών του δήμου . Σεβαστείτε όλους όσους δουλέψανε εχθές από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα θέλουμε όλοι το καλό του τόπου μας κ τίποτα παραπάνω 

Γεωργιάδου Μαρίνα: Sofia Dimitriadou άλλη μια; Ποια ήταν πρώτη; Γιατί και σε αυτήν την είδηση υπάρχει ΜΟΝΟ αλήθεια, που προφανώς δεν ανέχεστε. Η κλήση ήταν εχθές την ημέρα της παρέλασης. Άρα κανένα ψεύδος. Τους υπαλλήλους τους δήμου τόσα χρόνια κανένας δεν τους κατηγόρησε ποτέ και για τίποτα; Γιατί τους εμπλέκεται ;

Sofia Dimitriadou: Γεωργιάδου Μαρίνα δεν εννοώ για το συγκεκριμένο σάιτ το είπα γενικά πρώτον κ δεύτερον επειδή σχολιάστηκε το ότι το οδηγώ το εξήγησα για να γνωρίζουμε όλοι μας κ το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν εμπλεκω τους υπαλλήλους τους καθαριότητας που αισθάνομαι κ εγώ. Μια από αυτούς . Το άφησε υπάλληλος της καθαριότητας την πολιτική ευθύνη την έχω εγώ άνθρωποι ειμαστε όλα συμβαίνουν αγαπητή !

Γεωργιάδου Μαρίνα:Το γενικά σας κ. Sofia Dimitriadou δεν στέκει σαν σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο. Σε αυτό το άρθρο πήγαινε η “ψευδή είδηση” την οποία ξανα είδατε και προφανώς αλλάξατε άποψη Οπότε ΚΑΙ αυτή η είδηση απο το συγκεκριμένο site είναι άκρως αληθινή, πάντα με στοιχεία και ντοκουμέντα.Δεν είστε υπάλληλος είστε αιρετή, για την διαφοροποίηση των δυο θέσεων δε πιστεύω να χρειάζεται να ανοίξουμε διάλογο.ΤΟΝΙΖΩ ξανα για το “ξεμπέρδεμα” οτι τόσα χρόνια ποτέ κανείς δεν κατηγόρησε υπάλληλο, παρα μόνο αιρετούς που δίνουν οδηγίες στους υπαλλήλους.Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου σας εύχομαι.

Sofia Dimitriadou:Γεωργιάδου Μαρίνα οδηγίες για το παρκάρισμα δεν δίνει κανένας αιρετός .Καλό Σαββατοκύριακο κ σε εσάς!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.