Ωραιόκαστρο: Ο αντιδήμαρχος παρέλαβε τα κουτάβια – Καταγγέλλει την τεχνική υπηρεσία για κωλυσιεργία

Ωραιόκαστρο: Ο αντιδήμαρχος παρέλαβε τα κουτάβια – Καταγγέλλει την τεχνική υπηρεσία για κωλυσιεργία

Έπειτα απο την επιμονή της κ. Τσόρμπα που βρήκε δυο παρατημένα κουταβάκια, δείτε σχετικά εδώ, ο αντιδήμαρχος κ. Λαζαρίδης Αριστείδης υπεύθυνος για τα αδέσποτα του δήμου Ωραιοκάστρου πήγε και παρέλαβε τα σκυλάκια μαζί με έναν υπάλληλο του δήμου.

Η κ. Τσόρμπα ανέπτυξε μια μεγάλη συζήτηση με τον αντιδήμαρχο προσπαθώντας να κατανοήσει για ποιον λόγο το καταφύγιο για στο οποίο αρχικά αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί και για το που θα πάνε αυτά τα κουτάβια που σήμερα, έπειτα απο μεγάλη ταλαιπωρία, παρέλαβε.

Ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε την κ. Τσόρμπα ότι τα κουτάβια θα πάνε στο εργοτάξιο της κοινότητας Πενταλόφου του δήμου Ωραιοκάστρου και θα φροντίζονται απο τους υπαλλήλους. Ακόμη θα προβούν άμεσα στο τσιπάρισμά τους.

Στα επίμονα ερωτήματα για το πολυσυζητημένο καταφύγιο αδέσποτών ζώων που είναι να γίνει σε χωράφι 20 στρεμμάτων στην κοινότητα Πενταλόφου σε συνεργασία με τον δήμο Χαλκηδόνας με κονδύλια απο τ6ο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”  ο αντιδήμαρχος απάντησε στην κ. Τσόρμπα ότι τα χρήματα υπάρχουν, το χωράφι επίσης όπως και ο δήμος Χαλκηδόνας παρέχει τα μηχανήματα. Η μη υλοποίηση του έργου οφείλεται, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος στην κ. Τσόρμπα, σε κωλυσιεργία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Ωραιοκάστρου.

Η κ. Τσόρμπα ξεκαθάρισε στο αντιδήμαρχο ότι η έννοια της για αυτά τα κουτάβια θα συνεχίσει να υπάρχει και ανα τακτά χρονικά διαστήματα θα περιμένει ενημέρωση για την πορεία της ζωής του όπως και για την πορεία του δήμου στο σοβαρό θέμα της φροντίδας των αδέσποτων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.