Ωραιόκαστρο: Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ απαντά στις κατηγορίες του ΔΑΣΩ

Ωραιόκαστρο: Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ απαντά στις κατηγορίες του ΔΑΣΩ

Για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος μας δέχεται πυρά μέσα από νέα άστοχη ανακοίνωση του γειτονικού σωματείου Δ.Α.Σ Ωραιοκάστρου.
Σίγουρα αυτό δεν αποτελεί είδηση για κανέναν, αφού η τοξικότητα των ανθρώπων που το διοικούν, είναι γνωστή τόσο σε εμάς, όσο και σε όλους τους δημότες του τόπου μας!
Ως ο μακροβιότερος Σύλλογος του Ωραιοκάστρου, ερχόμαστε στη δυσάρεστη θέση να απαντήσουμε με ανακοίνωση, μπαίνοντας σε μια ανούσια δημόσια αντιπαράθεση και εμφανίζοντας το εν λόγω ποδοσφαιρικό σωματείο μέσα από την ανυπαρξία του, για να θέσουμε τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση.
Η προσφορά του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο Ωραιόκαστρο δεν μετριέται αθλητικά, μορφωτικά ή κοινωνικά, δεν μπορεί να δυσφημιστεί από άλλο σύλλογο και κυρίως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα νοήμον άνθρωπο!
Αν επιθυμείτε όντως να λύσετε το πρόβλημα που ταλανίζει εκατοντάδες αθλητές του Ωραιοκάστρου, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και προσδοκούμε με το δικό σας ύφος:
-Να παραδώσετε με επίσημο έγγραφο του Συλλόγου σας στο Δήμο τον ακριβή αριθμό των
εγγεγραμμένων αθλητών σας σε όλα τα αθλήματα, ώστε να σας παραχωρηθούν αντίστοιχες ώρες στα δημοτικά γήπεδα.
-Να ενημερώσετε τα μέσα -κάτι στο οποίο διακρίνεστε- με το ακριβές πρόγραμμα προπονήσεων αλλά και τον αριθμό των αθλητών των τμημάτων σας στα γήπεδα ποδοσφαίρου.
-Να μας απαντήσετε αν σας ενδιαφέρει η σωματική ακεραιότητα των παιδιών που αθλούνται στο σωματείο σας. Αν ναι, με ποιον τρόπο συμβάλλετε στην συντήρηση και στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου;
-Nα μας απαντήσετε για ποιο λόγο δεν στηρίζετε την επίσημη πρόταση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ για συνεισφορά των συλλόγων στη συντήρηση-καθαριότητα όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.
Προς ενημέρωση σας, είναι ντροπή και ευρέως γνωστό ως ‘’ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ’’, να προβάλλετε δημόσια ότι εσείς το προτείνατε και πως οι υπόλοιποι το αρνήθηκαν!
-Να μας απαντήσετε εφόσον ενδιαφέρεστε για τους αθλητές του Δήμου, γιατί δεν συγκινείστε όταν χρησιμοποιείτε ολόκληρα γήπεδα με 5-6 αθλητές των τμημάτων σας, ενώ ταυτόχρονα βλέπετε 30-40 παιδιά του Συλλόγου μας να κάνουν προπόνηση σε μισά γήπεδα, μπροστά στα μάτια έκπληκτων γονιών, διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα και εμποδίζοντας την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη;
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
18 ΟΚΤ 2023
Παράκληση: Μην ποτίζετε με τοξικότητα τους προπονητές σας, ειδικά όταν αυτοί είναι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου. Τα παιδιά δεν σας φταίνε σε τίποτα.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο κλειστό γυμναστήριο του Κονταξοπουλείου, όπου δεσμεύονται ώρες για τα τμήματα σας που αριθμούν 4-5 αθλητές, όταν εμφανίζονται… ενώ από την άλλη μεριά αθλητές του Συλλόγου μας στοιβάζονται σε περιορισμένο χώρο.
Ίσως πρέπει να διερωτηθείτε οι ίδιοι το πως καταφέρνετε να έχετε ώρες προπόνησης, ενώ… δεν έχετε αθλητές!
Παρατήρηση:
Είναι τρομερά επίπονη και σκληρή δοκιμασία για νεαρά παιδιά να αθλούνται παρά τη θέληση τους, περισσότερη ώρα ή φορές, για να δικαιολογήσετε τη χρήση του γηπέδου!
Tέλος, επιθυμούμε να μάθουμε ποιοι και πόσοι αποτελούν το ΔΣ του συλλόγου σας, ποιο είναι το κρυπτόμενο πρόσωπο πίσω από την άσχημη σύνταξη της ανακοίνωσης σας και γιατί ποτέ… δεν έχει το θάρρος να την προσυπογράψει.
Το δικαίωμα χρησιμοποίησης του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου μας το δίνουν οι 250 οικογένειες που έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους στην Ακαδημία μας, καθώς γνωρίζουν ότι το μοναδικό μας κίνητρο είναι η ποδοσφαιρική τους εξέλιξη και η υγιής ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.
Ως ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ευχαριστούμε προσωπικά,
τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη και τον κύριο Πανούση Άγγελο –εντεταλμένο
αθλητισμού- για τη προσπάθεια τους στην ποιοτική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ευτυχώς δεν εθελοτυφλούν στις άθλιες αναχρονιστικές πρακτικές κάποιων, που όλοι ξέρουν σε τι αποσκοπούν, αλλά και γιατί τους έχει απαξιώσει ο κόσμος του Ωραιοκάστρου.
Με εκτίμηση,
ο Πρόεδρος, Νιανιάς Κωνσταντίνος
και το ΔΣ του Συλλόγου


 

ΔΑΣΩ: Προκαλεί ξανά με τις αποφάσεις του, ο εντεταλμένος αθλητισμού κος Πανούσης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.