Ωραιόκαστρο: Περί λωτοφαγία ο λόγος της ΑΝ.Α.Σ.Α για την διοίκηση Τσακίρη

ΑΝ.Α.Σ.Α.: Συνιστούμε να φυτέψει η διοίκηση Τσακίρη Λωτούς.

Πρόταση για γέλια και για κλάματα.

Τι άλλο θα σκεφτεί ο Τσακίρης για να παρουσιάσει δήθεν «έργο».
Μετά την οικειοποίηση των μελετών και την συνέχιση των έργων της προηγούμενης διοίκησης συνέχισε στις ονοματοδοσίες, τις βραβεύσεις και τις φιέστες και τώρα πιάσανε τις δενδροφυτεύσεις μέσα στο χωριό. Γελάει όλο το Ωραιόκαστρο με την απίστευτη πρόταση να φυτέψουμε οπωρώνα στη περιοχή «Αλώνια» για να απολαμβάνουν οι δημότες μας τα φρούτα.
Πέραν του αντικειμενικώς άστοχου της πρότασης (δεν θα μείνει τίποτα με τον πρώτο χιονιά) μας κοροϊδεύουν κιόλας.
Προεκλογικά οι συνδιοικούντες πλέον Ε.Κανταρτζής, Γ.Παπακωνσταντίνου φωτογραφίζονταν και μετρούσαν στα «Αλώνια» για την κατασκευή «υπερσύγχρονης παιδικής χαράς ΑΜΕΑ», όπου είχε βρεθεί και «επιχειρηματίας δωρητής» το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, προεκλογική φούσκα.
Ο Τσακίρης φωτογραφιζόταν μετεκλογικά με τον Άδωνη Γεωργιάδη στα «Αλώνια» ανακοινώνοντας «μεγαλόπνοο αναπτυξιακό σχέδιο για την ανάπλαση της περιοχής «Αλώνια» μέσω ΣΔΙΤ», ουδέν νεότερο από τότε.

Τελικά προτείνουν υλοποίηση έργου δεντροκομίας με στόχο την καλλιέργεια οπωροφόρων δέντρων προς θρέψη των δημοτών. Προτείνουμε τους λωτούς ως «καταλληλότερο» δέντρο μήπως τρώγοντας τους ξεχάσουν οι δημότες την απαξίωση που έφερε η διοίκηση Τσακίρη σ όλα τα επίπεδα στο Δήμο μας.

Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.