Ωραιόκαστρο: “Πικραμένους” θεωρεί ο αντιδήμαρχος Οικονομικών όσους ασχολούνται με την ενημέρωση

Ωραιόκαστρο: “Πικραμένους” θεωρεί ο αντιδήμαρχος Οικονομικών όσους ασχολούνται με την ενημέρωση

Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου  με αφορμή το δελτίο τύπου του πρώην Δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση για την αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης εκτιμώμενης αξίας 2.950.000,00 Ευρώ (δείτε σχετικά εδώ) που έθεσε ο επικεφαλής κ. Πολυχρονίδης Ανέστης ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Καρασσαβίδης Δημήτρης αποκάλεσε “ψιθυριστή” τον πρώην δήμαρχο και “πικραμένους” όσους έχουν site και  δίνουν το δημοκρατικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, δηλαδή “έπαιξαν” το δελτίο τύπου του πρώην δημάρχου.

Την αντίδραση του πάνω στην τοποθέτηση του αντιδημάρχου εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος κ.Ηρακλής Τσακαλίδης λέγοντας ότι δεν ήταν καθόλου ωραίο πρώτον ότι ο αντιδήμαρχος οικονομικών αρχικά διέκοψε ακόμη και τον νυν δήμαρχο κατά τη διάρκεια του λόγου του και δεύτερον ότι δεν αρμόζει να αποκαλεί “πικραμένους” όσους ασχολούνται με την ενημέρωση. Αυτό δεν βοηθάει στην προοπτική της συμπαράταξη, τόνισε χαρακτηριστικά. 

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η σημερινή διοίκηση δείχνει την αντιπάθεια που τρέφει απέναντι στην αντικειμενική ενημέρωση.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στα παρακάτω βίντεο:

Αντιδήμαρχος οικονομικών Δ. Καρασσαβίδης :

Η αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Ηρακλή Τσακαλίδη ως προς την τοποθέτηση του αντιδημάρχου:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο στο παρακάτω βίντεο:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.