Ωραιόκαστρο: Στο δημοτικό συμβούλιο το πρόβλημα των αδέσποτων – Οι απαντήσεις των αρμοδίων

Ωραιόκαστρο: Στο δημοτικό συμβούλιο το πρόβλημα των αδέσποτων – Οι απαντήσεις των αρμοδίων

Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, το οποίο ακόμη τώρα είναι σε εξέλιξη, τέθηκε απο τον δημοτικό σύμβουλο Ηρακλή Τσακαλίδη το σοβαρό πρόβλημα των αδέσποτων που υπάρχει στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την σίτιση των αδέσποτων, για τις συμβάσεις με τους κτηνιάτρους  και τον περισυλλογέα που δεν έχουν γίνει ακόμη, για την καταγγελία για την αγέλη έξω απο δημοτικό σχολείο της Λητής (δείτε αναλυτικά εδώ) και στην τελευταία εξέλιξη που η φιλοζωική Ωραιοκάστρου προτρέπει τους πολίτες να αφήνουν τα αδέσποτα μέσα στο δημαρχείο (δείτε αναλυτικά εδώ)

Αμέσως μετά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Λια Δρόσου έδωσαν τις απαντήσεις τους ζητώντας να απο το σώμα να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις επίλυσης του προβλήματος. Ο δήμαρχος έθεσε αυστηρά το ερώτημα για το αν τελικά θα πρέπει ή οχι να ταΐζονται τα αδέσποτα.

Στο 34:00 λεπτό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα Λαζαρίδης Αριστείδης τοποθετείτε για την αγέλη στο σχολείο της Λητής και καταγγέλλει οτι ο ίδιος δέχθηκε απειλή απο την φιλοζωική ότι “θα αμολήσουν τα ζώα”

Δείτε ολόκληρη την συνεδρίαση του συμβουλίου στο παρακάτω βίντεο και την εκτενέστερη αναφορά στο θέμα των αδέσποτων απο τους συμβούλους, απο το 16:00 λεπτό

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.