Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη 23χρονος για βιασμό και εκβιασμό εις βάρος 13χρονης

Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη 23χρονος για βιασμό και εκβιασμό εις βάρος 13χρονης

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης που είναι κάτω των 15 ετών, από τον 23χρονο σύντροφό της, απειλής διαρροής βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο εμφαίνονταν σε προσωπικές τους στιγμές,  πορνογραφίας ανηλίκων, απλής σωματικής βλάβης και απειλής σε βάρος οικογενειακού περιβάλλοντος της παθούσας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου και συνελήφθη ο προαναφερόμενος άντρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου έως και 14/09/2021, ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της. Επιπρόσθετα, ο νεαρός άντρας, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο. Κατά τη διάρκεια δε της σχέσης τους, αναφέρεται ότι προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας προκαλώντας στην παθούσα απλή σωματική βλάβη, ενώ παράλληλα απείλησε και το οικογενειακό της περιβάλλον ζητώντας επίμονα αυτή να παραμείνει μαζί του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (2) ζευγάρια χειροπέδες
  • (2) κινητά τηλέφωνα
  • φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • (2) USB sticks
  • Κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και
  • Μία κάμερα.

Σημειώνεται ότι, από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον κατασχεμένο φορητό υπολογιστή, βρέθηκαν αρχεία φωτογραφιών που απεικονίζουν την παθούσα με τον δράστη σε προσωπικές στιγμές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.