Ωραιόκαστρο: Για φθηνές εντυπώσεις κατηγορεί τοπικός σύμβουλος την αντιδήμαρχο καθημερινότητας

Ωραιόκαστρο: Για φθηνές εντυπώσεις κατηγορεί τοπικός σύμβουλος την αντιδήμαρχο καθημερινότητας

Έπειτα απο ανάρτηση της αντιδημάρχου καθημερινότητας Ωραιοκάστρου Σοφίας Δημητριάδου για τις εργασίες που πραγματοποίησε στο πάρκο έξω απο το παρεκκλήσι Πέτρου και Παύλου στο “βουναλάκι” με φωτογραφικό υλικό στις 15/9/2021, ο τοπικός  σύμβουλος Ωραιοκάστρου Μάξιμος Αλευράς προχώρησε σε δική του απαντητική ανάρτηση στις 16/9/2021, στην οποία κατηγορεί την αντιδήμαρχο για φθηνές εντυπώσεις, καθώς δεν έδωσε στον κόσμο την ολοκληρωμένη εικόνα του πάρκου, ότι έχουν μείνει παγκάκια και τραπέζια στον χώρο μη επισκευασμένα.

Σας παραθέτουμε την ανάρτηση της αντιδημάρχου και παρακάτω του τοπικού συμβούλου:

Πάρκο -εκκλησάκι ΠΕΤΡΟΥ -ΠΑΥΛΟΥ δεν εμφανιζόμαστε μόνον όταν γιορτάζει .Η υπηρεσία ακολουθώντας πάντα το προγράμματα της καθάρισε έβαψε σκούπισε και περιποιήθηκε τον δημόσιο χώρο . Κρατάμε του χώρους καθαρούς !!
Σοφία Δημητριάδου αντιδήμαρχος καθημερινότητας Ωραιοκάστρου


Αυτές τις ήμερες είδα τις φωτογραφίες της κ. Αντιδημάρχου Καθημερινότητας σχετικά με τα παγκάκια που έβαψαν και την βρυσούλα στο πάρκο της 19ης Μαϊου (εκκλησιά του Πέτρου και Παύλου) επιτέλους μετά από δύο χρόνια των παρακλήσεων του Τοπικού Ωραιοκάστρου.
Καλύτερα αργά παρά ποτέ., ευχαριστούμε.
Βέβαια ούτε κουβέντα ακούστηκε ,ότι όλα αυτά ξεκίνησαν με τις αποφάσεις του Τοπικού Ωραιοκάστρου ,τις οποίες ψήφησε και η Πρόεδρος του Τοπικού που είναι της διοικούσας παράταξης .Μάλλον δεν συμφέρει την διοίκηση του Δήμου να το πει ,διότι στο Τοπικό του Ωραιοκάστρου έμεινε μόνο μια σύμβουλος απο την παράταξή τους και όλοι οι άλλοι απομακρύνθηκαν (και μπράβο τους -προκαλεί σεβασμό) , λόγο απαράδεκτου τρόπου διοίκησης.
Όμως κύριοί τής Διοίκησης .Παρουσιάσετε τις φωτογραφίες που βάψατε τα πέντε ή έξι παγάκια .Γατί όμως δεν παρουσιάσετε φωτογραφίες στο ίδιο πάρκο των άλλων δέκα , που τα αφήσατε στην ίδια κατάσταση ;
Επίσης σας παρακαλώ ξανά , να επισκευάσετε επιτέλους το ξύλινο τραπέζι με παγκάκια , που κάθε βράδυ κάθονται τα παιδία μας σαν τα πουλιά πάνω στα καλώδια .Θεός φυλάει να μη πέσει κανείς από αυτά και σπάσε το χέρι .Τότε θα τα πούμε αλλού.
Παρουσιάζω τις φωτογραφίες .Προσπάθησα στην τοποθέτηση μου να είμαι αντικειμενικός και δίκαιος .
Συγνώμη άλλα οι φτηνές εντυπώσεις δεν είναι για μένα και των συμβούλων του Τοπικού Ωραιοκάστρου. Τις φωτογραφίες τις έβγαλα στις 16/9/2021
Μάξιμος Αλευράς Τοπικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.