Ωραιόκαστρο: σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου ζητάει η ΕΚΠΔ για τον δανειοθάλαμο στο Δρυμό

Ωραιόκαστρο: σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου ζητάει η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού για τον δανειοθάλαμο στη περιοχή Καμάρα

Η μοναδική λύση για την αποτροπή της αργυλοληψίας στην Καμάρα Δρυμού

Αγαπητοί συμπολίτες μας

Το πρώτο θετικό βήμα έγινε, καθώς στην προχθεσινή συνεδρίαση του τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοινότητας Δρυμού, με ομόφωνο ψήφισμα πάρθηκε η απόφαση να μην επιτραπεί σε κανένα εργολάβο η αργυλοληψία από την Καμάρα Δρυμού.

Είναι μονόδρομος η άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ώστε να παρθεί ομόφωνη απόφαση του ΔΣ για την μη παραχώρηση της Καμάρας. Η απόρριψη της προσφυγής του Δήμου Ωραιοκάστρου από το ΣτΕ αφορά τους Περιβαλλοντικούς και μόνο όρους του έργου της αργυλοληψίας από τον δανειοθάλαμο της Καμάρας για την κατασκευή του νέου οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει η απόφαση που θα παρθεί, ομόφωνα, και από όλες τις παρατάξεις, να είναι κατά της παραχώρησης της Καμάρας, επικαλούμενοι το ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς η έκταση είναι Δημοτική.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.