Ωραιόκαστρο: Την έντονη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Ε.Σ.Ω. απέναντι στην διοίκηση του δήμου

Ωραιόκαστρο: Την έντονη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου απέναντι στην διοίκηση του δήμου

Ενώ ο δήμος Ωραιοκάστρου αποφάσισε μόνος του να στολίσει και να φωταγωγήσει το φυσικό δέντρο που υπάρχει στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, δέντρο που τα τελευταία χρόνια στολίζει ο Εμπορικό Σύλλογος Ωραιοκάστρου και ο δήμος στολίζει το δέντρο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του δημοτικού γυμναστηρίου “Κονταξοπούλειο” , ο Ε.Σ.Ω. αναμένει ακόμη τις αποφάσεις του δήμου στα αιτήματά του, δείτε σχετικά εδώ.

Σήμερα με επιστολή του εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του απέναντι στην στάση της διοίκηση.

Υπενθυμίζεται πριν απο λίγο ο δήμος άλλαξε τα σχέδια που αποφάσισε στις 7.12 για την σημερινή φωταγώγηση, δείτε σχετικά εδώ.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Ε.Σ.Ω.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του και ενημερώνει ότι δεν θα παραστεί στη σημερινή «εκδήλωση» του Δήμου για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στις 5.11.2020 στείλαμε στο Δήμο επιστολή με την πρόθεσή μας να ανάψουμε το φυσικό δέντρο στο κέντρο της αγοράς, επί της οδού Λ. Δημοκρατίας και Ποσειδώνος, δέντρο το οποίο στολίζει ο εμπορικός σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Την Παρασκευή 27.11.2020 ενημερωθήκαμε για την απόφαση να ξανασυζητηθεί το θέμα σε επόμενο ΔΣ από το συμβούλιο τοπικής κοινότητας Ωραιοκάστρου. Πληροφορηθήκαμε μόλις χθες ότι ο Δήμος έχει δρομολογήσει ήδη το άναμμα του συγκεκριμένου δέντρου για σήμερα.

Θεωρούμε την ενέργεια αυτή απαράδεκτη τόσο γιατί ζητήθηκε εγκαίρως από μέρους μας ο στολισμός και η φωταγώγηση του δέντρου, όσο και για το γεγονός ότι η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται ενώ η αγορά είναι κλειστή «σε μια νεκρή περίοδο» με κλειστά καταστήματα και φώτα. Εν μέσω lockdown πραγματοποιείται μια εκδήλωση – φάντασμα, χωρίς νόημα και σκοπό.

Στόχος του Ε.Σ.Ω. με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε συνδυασμό με την αντίστοιχη μουσική ήταν η τόνωση της ψυχολογίας των επιχειρηματιών της πόλης που έπειτα απο τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας επιστρέφουν στα καταστήματά τους. Η διοίκηση κινήθηκε αυτόνομα, αδιαφορώντας παντελώς προς στα σχέδια του Ε.Σ.Ω. Ανάλογη συμπεριφορά δεν υπήρξε ποτέ ξανά από καμία διοίκηση στο παρελθόν.

Ωραιόκαστρο: Στην σημερινή φωταγώγηση του δέντρου θα είναι μόνο δυο άτομα

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.