Ωραιόκαστρο: Το επικίνδυνο “γεφύρι της Άρτας” σε κεντρικό δρόμο

Ωραιόκαστρο: Το επικίνδυνο “γεφύρι της Άρτας” σε κεντρικό δρόμο

Σε πραγματικό επικίνδυνο γεφύρι της Άρτας έχει εξελιχθεί η γέφυρα επί της οδού Κονταξοπούλου, στο ύψος του ” Γιαγκούλα”.

Από τον Μάιο του 2020 γνωστοποιήθηκε το πρόβλημα, υποχώρησης του δρόμου, στο δημοτικό συμβούλιο απο τον δημοτικό σύμβουλο Ηρακλή Τσακαλίδη της παράταξης ”Συνεργασία Τώρα”. Τρεις αναφορές έγιναν και η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι το συγκεκριμένο σημείο θα ενταχθεί για να επιλυθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης απο την Περιφέρεια στα κονδύλια αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων.

Ιανουάριος 2022 και η κατάσταση έχει χειροτερέψει. Η υποχώρηση του οδοστρώματος συνεχίζεται και ένας προειδοποιητικός κώνος μαζί με μια πινακίδα όσο περνούν οι μέρες μετακινούνται ακόμη πιο πολύ για να υποδείξουν τον κίνδυνο. Το θέμα αυτή τη φορά φέρνει στο χθεσινό τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου ο τοπικός σύμβουλος Μάξιμος Αλευράς της παράταξης “ΑΝ.Α.Σ.Α.”  ζητώντας άμεσες ενέργειες από τους υπεύθυνους του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα σωστά μέτρα ασφάλειας στο επικίνδυνο αυτό σημείο.

Ευχή όλων να μην χρειαστεί να “θυσιαστεί” κανείς για να λυθεί το πρόβλημα. 

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες των συμβούλων την κατάσταση που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.