1ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης- Ανήρτησαν πανό με το σύνθημα “Γαμ@@@@ Μητσοτάκη”-Έντονες αντιδράσεις

1ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης- Ανήρτησαν πανό με το σύνθημα “Γαμ@@@@ Μητσοτάκη”-Έντονες αντιδράσεις

Έντονες αντιδράσεις των περαστικών προκάλεσε το πανό που έστησαν μαθητές του 1ου Επαγγελματικού λυκείου Θεσσαλονίκης στην οδό Ολυμπίου Διαμαντή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο τελεί υπό κατάληψη.

Οι μαθητές, οι οποίοι αντιδρούν κυρίως για κτιριακά προβλήματα που υπάρχουν στο σχολείο, όπως η έλλειψη θέρμανσης και η απαράδεκτη κατάσταση, όπως την χαρακτηρίζουν, στις τουαλέτες, έγραψαν στο πανό: “Κάνει κρύο στη Σαλόνικα, και ας μην ρίχνει χιονάκι, όλοι μας το ξέρουμε Γαμ@@@@ Μητσοτάκη”.

Περαστικοί εξέφρασαν στον Status fm την αγανάκτηση τους για την αγοραία γλώσσα με την οποία γνωστοποιούν μαθητές την αντίδρασή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Την ίδια ώρα η διευθύντρια του σχολείου δεν γνώριζε την ύπαρξη του πανό,ενώ η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην οποία υπάγεται το 1ο ΕΠΑΛ, ενημερώθηκε απο τον Status FM.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στην Εφη Παφίτου, πρόεδρος του 15μελούς του 1ου ΕΠΑΛ, είπε ότι έγραψαν αυτό το σύνθημα γιατί ακούγεται και κυκλοφορεί παντού.

Ανέφερε ακόμη πως υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε καθηγητές στο σχολείο, ο ίδιος ωστόσο δεν μπορεί να πεί σε ποια μαθήματα έχει έλλειψη σε καθηγητές η δική του τάξη καθώς «δεν είναι και τόσο καλός μαθητής».

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.