10 χρυσά μετάλλια για τον Α.Σ. ΔΑΝΑΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Το κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ φιλοξένησε το 1Ο προκριματικό πρωτάθλημα του 2015 για επίλεκτες ομάδες 2016 του Ολυμπιακού αγωνίσματος tae kwon do της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Για μία ακόμη φορά συμμετείχε και ο Α.Σ. ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ με 35 αθλητές. Tο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου 2015 με περισσότερες από 950 συμμετοχές από συλλόγους της βόρειας Ελλάδας .
Από το Ωραιοκαστρο και τον σύλλογο του ΔΑΝΑΟΥ έλαβαν μέρος 35 αθλητές και κατάφεραν να πάρουν 20 ΜΕΤΑΛΛΙΑ και βαθμολογία για την πρόκριση τους στις ομάδες του κλιμάκιου.
Συνολικά κατέκτησαν 10 χρυσά μετάλλια, 4 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια φέρνοντας τον σύλλογο πολύτιμους βαθμούς για την γενική κατάταξη. Οι αθλητές που κατέκτησαν είναι οι εξής:
Χρυσά μετάλλια
ΑΡΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ -53kg ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΡΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ -55kg ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -49kg ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΔΑΡΔΑΓΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -37
ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ -57 kg ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΚΟΥΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ -46 kg ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -27 kg ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΜΟΣΚΟΦΥΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ +68 kg ΠΑΙΔΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ -78 kg ΕΦΗΒΩΝ
ΧΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ +73 kg ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αργυρά μετάλλια
ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ – 37kg ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -45 kg ΕΦΗΒΩΝ
ΚΟΣΜΑΓΙΑΤΣ ΤΕΑ -45kg ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΡΑΜΠΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ -73 kg ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Χάλκινα μετάλλια
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ -37 kg ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΓΚΟΥΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -33KG παγκορασιδων
ΔΟΜΑΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -27 kg ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
ΔΟΥΚΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ -35 kg ΠΑΙΔΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ -80 ΑΝΔΡΩΝ
ΤΟΠΟΥΖΛΗ ΒΑΙΑ -49 ΝΕΝΑΝΙΔΩΝ
Σε δήλωσή του στο oraiokaatro24 ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ είπε: Είμαι πολύ περήφανος και πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία όλων των αθλητών άσχετα με το αν κατάφεραν να διακριθούν με ένα μετάλλιο η όχι. Πρωταρχικός μας στόχος σαν σύλλογος είναι να είμαστε πάντα ενωμένη σαν ομάδα και να κάνουμε την παρουσία μας αισθητή σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και το έργο μας σαν αφανής ήρωες…..
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.