17 νεκρά ζώα απο φόλες στον δήμο Ωραιοκάστρου

17 νεκρά ζώα απο φόλες στον δήμο Ωραιοκάστρου

Έπειτα απο τις φόλες που έριξαν στο Μελισσοχώρι Ωραιοκάστρου στις 2 Οκτωβρίου 2020 στυγνοί εγκληματίες τα αθώα θύματα συνεχίζουν να αυξάνονται.

Την πρώτη ημέρα καταγράφηκαν 11 ζώα και σήμερα ο αριθμός έχει ανέβει στα 17

Η επικινδυνότητα παραμένει αυξημένη στην περιοχή καθώς οι φόλες βρέθηκαν μέσα σε σακούλες με ψαροκόλα και πεταμένες ακόμη και έξω απο αυλές σπιτιών.

Οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


Τι συνέβη στις 2 Οκτωβρίου :

Ωραιόκαστρο: Φόλες μπροστά σε αυλές. 11 ζώα νεκρά
Φόλες μπροστά στις αυλές που παίζουν παιδιά γέμισε σήμερα ο κεντρικός δρόμος στου Μελισσοχωρίου.
Μέχρι τώρα 10 γάτες νεκρές, ένα μικρόσωμο σκυλάκι επίσης. Μια γάτα σώθηκε, δυο ακόμη γάτες εξαφανίστηκαν.
Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε τοσο θάνατο, με τόσο φριχτό τρόπο, χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο!!!
Για μια ακόμη φορά δίποδα που δεν θέλουμε να ονομάσουμε “ανθρώπους” έλυσαν το προβλημα τους που ήταν τα “αδέσποτα” με δολοφονίες!!
Στην ιδια γειτονια που προχθες κλήθηκε ο περισυλλέκτης από τον Δήμο να “περισυλλεξει” τέσσερα σκυλιά που φροντίζει συγκεκριμένη κυρία ως ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, κατόπιν καταγγελίας συγκεκριμένου κατοίκου της περιοχης, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο επιθετικότητας και χωρίς καμμια νόμιμη διαδικασία.
Ο ίδιος ο περισυλλεκτης (και Μπράβο του) αρνήθηκε να μαζέψει τα ζώα καθώς διαπίστωσε ότι κάθε άλλο παρα επιθετικα είναι!
Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που άκουσαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έκανε την καταγγελία και έναν ακόμη να λένε ” Θα ρίξουμε φολες”. Δυο μερες μετά, 11 ζώα δηλητηριασμένα και φολες παντου!
Σήμερα το πρωι η προεδρος και μέλη της φιλοζωικης μάζεψαν απο τον δρόμο τουλάχιστον είκοσι σακουλάκια με ψάρια γεμάτα με μια σκονη! Κάλεσαν την αστυνομία και έδωσαν νεκρό ζώο για τοξικόλογικό ελεγχο! Έκαναν μήνυση κατ’ αγνωστων. Μίλησαν το απογευμα με καποιους κατοίκους προσπαθωντας να παρουν πληροφορίες.
ΜΙΛΗΣΤΕ!! ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!!
Μπορεί να ήταν κάποιο παιδι που θα ακουμπουσε τις φολες!! Αυτός που το έκανε πιθανοτατα είναι ο τυπος του ” ανθρώπου” που δεν θα δίσταζε να πυροβολησει και τον γείτονα του αν τον ενοχλούσε!!
ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ωραιόκαστρο: Φόλες μπροστά σε αυλές. 11 ζώα νεκρά

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.