2,προσπάθεια..,έκτακτης γενικής συνέλευσης εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου

Την Κυριακή 19/5/13 στις 11:00 πμ ηταν η δεύτερη έκτακτη γενική συνέλευση του εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου. Το παρον αυτή τη φορά δώσανε

20130521-233905.jpg

13 καταστηματάρχες του τόπου. Επόμενο ήταν με τόσες παρουσίες να μην προγματοποιηθεί,πάλι….. Τα μέλη όμως αντάλλαξαν ευθύνες,τόσο η αντιπρόεδρος κυρία Ιακωβάκη Μαρία όσο και το μέλος κυρία Κεντεποζίδου Μάρθα,σημειωτέον ότι και οι δυο κυρίες απο κοινού κατέθεσαν εγγράφως σε τοπικό blog τις παραιτήσεις τους,προς τον πρόεδρο για την απαξίωση που βιώνει ο θεσμός. Ο πρόεδρος κύριος Νικοπουλος Γιώργος απο πλευράς του ανταπέδωσε τις ευθύνες στις κυρίες για την μη ενεργό δράση τους. Η απόφαση που πάρθηκε απο τους παρευρισκόμενους ήταν η τρίτη και τελευταία συνάντηση για την έκτακτη γενική συνέλευση να γινει ΟΧΙ την τρίτη κατα σειρά Κυριακή την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος,όπως ορίζει το καταστατικό,αλλα την Πέμπτη 30/5,θα επιβεβαιωθεί εν καιρό το αξιόπιστο της ημέρας και η κοινοποίηση της ώρας και του τόπου,όπως δήλωσε ο πρόεδρος. Για να δούμε τη μέλλον θα διαγραφεί για τον σύλλογο αυτόν…. Εν αναμονή λοιπόν…..

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.